Παναθηναϊκός: Μία ακόμα επιστροφή για τον Τερίμ
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την πρωινή του προπόνηση ενόψει της προετοιμασίας του με τον ΟΦΗ έχοντας ευχάριστα νέα.
Οι πράσινοι μετά τη νίκη τους κόντρα στον Άρη, στρέφουν την προσοχή τους στον ΟΦΗ και στο τελευταίο παιχνίδι της regular season του πρωταθλήματος.
Μάλιστα στη σημερινή πρωινή προπόνηση ο Φατίχ Τερίμ είδε τον Φίλιπ Τζούρισιτς να επιστρέφει στις προπονήσεις μετά τη θλάση που είχε υποστεί.
Αναλυτικά:
Σε δύο γκρουπ το πρόγραμμα.
Με την προσθήκη του Φίλιπ Τζούριτσιτς πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης». Ο Σέρβος μέσος έβγαλε όλο το πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ.
Οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στον Άρη έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ατομικό ακολούθησαν οι Χουάνκαρ, Βέρμπιτς, θεραπεία ο Γεντβάι και το δικό τους πρόγραμμα οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τα τρία σενάρια χωρίς Ουναΐ - Η έκπληξη και η αλλαγή διάταξης
- «Χρυσάφι από την ονοματοδοσία του Βοτανικού ο Παναθηναϊκός - Διπλάσιο ποσό»
- Παναθηναϊκός: Πότε θα «χτυπήσει» για σέντερ – Τι περιμένει ο Ομπράντοβιτς
- Παναθηναϊκός: Ο Τσιριβέγια αλλάζει θέση στον Κάνγκουα
- Πέταξε με απουσίες για Καϊράτ ο Παναθηναϊκός – Δείτε φωτογραφίες