Παναθηναϊκός: Παίρνει την ινδονησιακή υπηκοότητα και γίνεται διεθνής ο Μαργκόνο

Παναθηναϊκός: Παίρνει την ινδονησιακή υπηκοότητα και γίνεται διεθνής ο Μαργκόνο

Ο Σάιρους Μαργκόνο που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό Β’ αλλά είχε πάρει στην αποστολή κι ο Φατίχ Τερίμ γίνεται διεθνής με την Ινδονησία.

Ο Σάιρους Μαργκόνο αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στον Παναθηναϊκό Β’, ωστόσο για ένα μικρό διάστημα βρέθηκε και στην αποστολή της πρώτης ομάδας έπειτα από επιλογή του Φατίχ Τερίμ και συγκεκριμένα μετά τα γεγονότα με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας βρίσκεται στους πράσινους από το καλοκαίρι του 2021 και κατάγεται από τρεις διαφορετικές χώρες, καθώς γεννήθηκε στην Αμερική η μητέρα του, ωστόσο, είναι από το Ιράν και ο πατέρας του από την Ινδονησία.

Από εκεί και πέρα ο ίδιος αναμένεται πλέον να πάρει την ινδονησιακή υπηκοότητα και να γίνει διεθνής με τη συγκεκριμένη εθνική ομάδα.

Να σημειωθεί πως ο Μαργκόνο ξεκίνησε στην ακαδημία της Μετροπόλιταν Όουβαλ, στην πορεία μπήκε στην ακαδημία της Ίντερ, που βρίσκεται στις ΗΠΑ και μετά ακολούθησαν Ντένβερ και Κεντάκι, πριν καταλήξει στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό. Στη Β ομάδα των «πράσινων» έχει συνολικά 17 συμμετοχές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News