Παναθηναϊκός - Άρης 2-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Άρη.

Παναθηναϊκός - Άρης 2-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Η κακή παρένθεση Λαμίας – Κηφισιάς, εν μέσω ημιτελικών Κυπέλλου, έκλεισε. Ο Παναθηναϊκός – μετά και το πρόστιμο της διοίκησης στους παίκτες (κακώς δόθηκε αρχικά πριμ για το… αυτονόητο) -, νίκησε από τα… αποδυτήρια τον Άρη που γλίτωσε και τα χειρότερα, από το πρώτο τέταρτο της συνάντησης.

Οι «πράσινοι» παραμένουν σε τροχιά νταμπλ, το -3 είναι μια απόσταση που καλύπτεται, αρκεί να βρουν ένα υψηλό τέμπο στο παιχνίδι τους και να μείνουν σε αυτό μέχρι το τέλος της σεζόν. Σίγουρα έπαιξαν ρόλο οι επιστροφές των Μπερνάρ – Τσέριν στην ενδεκάδα, ενώ παράλληλα, έδειξε καλύτερη προσαρμογή το δίδυμο Ούγκο – Ακαϊντίν.

Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι (8/10): Λίγα χρειάστηκε να κάνει ο Πολωνός γκολκίπερ. Πραγματοποίησε μια εκπληκτική απόκρουση σε ξαφνικό σουτ του Μάνου Γκαρθία.

Γιάννης Κώτσιρας (8/10): Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στην άμυνα του Παναθηναϊκού ο Έλληνας μπακ, ενώ είχε και κάποιες καλές ενέργειες στο μισό του Άρη.

Σαμέτ Ακαϊντιν – Βίτορ Ούγκο (8/10): Θετικό πρόσημο για τους δύο οπισθοφύλακες που ενέπνευσαν μεγαλύτερη σιγουριά σε σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις.

Φιλίπ Μλαντένοβιτς (8/10): Ο Σέρβος παρατηρήθηκε με μια ανύπαρκτη κάρτα στο πρώτο μέρος, κατά τα άλλα, έκανε μια καλή εμφάνιση στη Λεωφόρο. Προς το φινάλε του αγώνα έπιασε ένα δυνατό σουτ που σταμάτησε με το ένα χέρι ο Κουέστα.

Κάρλος Ζέκα (8/10): Ο Ζέκα θύμισε… τον Ζέκα της πρώτης θητείας στον Παναθηναϊκό. Άπαντες γνωρίζουν την αξία του «αρχηγού», λίγοι θα περίμεναν, όμως, να παίζει και βασικός σε παιχνίδια απέναντι σε ομάδες πλέι – οφ.

Άνταμ Γκνέζντα Τσέριν (9/10): Πιο κινητικός ο Παναθηναϊκός με Τσέριν στην ενδεκάδα, έφερε ζωηράδα στην ομάδα και συνολικά την αναβάθμισε.

Τάσος Μπακασέτας (8/10): Η… αυστηρή γιούχα που δέχθηκε στη Λεωφόρο στον αγώνα με την Κηφισιά «απαντήθηκε» μόλις στο 3ο λεπτό στον αγώνα με τον Άρη με τον καλύτερο τρόπο. Ο «Μπάκα» πέτυχε το πρώτο του γκολ σε κανονική ροή αγώνα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά και το πρώτο του στην ιστορική έδρα.

Σεμπαστιάν Παλάσιος (8/10): Ο Αργεντινός θα έπρεπε να «τελειώσει» το ματς στο 5ο λεπτό, αλλά νικήθηκε από τον Κουέστα. Σημείωσε την ασίστ στο γκολ και είναι μακράν ο πιο φορμαρισμένος εξτρέμ της ομάδας.

Μπερνάρ Ντουάρτε (7/10): Σπατάλησε μια τεράστια ευκαιρία στο πρώτο τέταρτο, ήταν σωστός στο παιχνίδι του και κρίνεται υπέρ-απαραίτητος να βρίσκεται στην 11άδα στα επόμενα παιχνίδια. Δείχνει συνεχώς το πόσο θέλει το πρωτάθλημα!

Φώτης Ιωαννίδης (8/10): Απίθανο σκάψιμο στο δοκάρι, σωστή εκτέλεση πέναλτι, μόνιμο στήριγμα των συμπαικτών του και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Ο Έλληνας φορ «ανέβηκε» σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, μοναδικό μελανό σημείο μια φάση που τελείωσε μόνος του από το πλάι, αντί να τη μοιράσει προς το πέναλτι.

Μαντσίνι-Σπόραρ-Βιλένα-Αράο-Λημνιός (-): Δεν χρειάστηκε να κάνει αλλαγές ο Τερίμ. Δεν μπορούν να κριθούν οι ποδοσφαιριστές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News