Παναθηναϊκός: Η χρονιά του Παλάσιος φωνάζει «ανανέωση»

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες τη φετινή σεζόν στον Παναθηναϊκό με το μήνυμα που στέλνει ο ίδιος να είναι ξεκάθαρο.

Παναθηναϊκός: Το έκανε ο Τούκου - Ώρα να ξεκλειδωθεί και να δώσει λύσεις

Ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι του 2021 απέκτησε τον Σεμπαστιάν Παλάσιος κάνοντάς τον «ευρωπαίο» και ξοδεύοντας ένα αρκετά μεγάλο ποσό δείχνοντας πόσο πολύ πίστευε στις ικανότητές του.

Τρία χρόνια μετά το συμβόλαιο του Αργεντινού λήγει το καλοκαίρι και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι αναμένεται να συμβεί με την περίπτωσή του.

Η αλήθεια είναι ότι ο Παλάσιος είναι ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο για τους πράσινους, καθώς την πρώτη του σεζόν και κυρίως στο δεύτερο μισό της έκανε τρομερές εμφανίσεις μαζί με τον Αϊτόρ και ήταν από τους βασικούς λόγους που η ομάδα κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος κι έκανε έναν δεύτερο γύρο και playoffs πρωταθλητισμού.

Πέρυσι ωστόσο η χρονιά του «Τούκου» κυμάνθηκε σε πολύ ρηχά νερά με ορισμένες εκλάμψεις, όπως το παιχνίδι απέναντι στον Βόλο (1-5). Βέβαια μην ξεχνάμε ότι τον ταλαιπωρούσε και για αρκετό διάστημα ένας σημαντικός τραυματισμός στο πόδι, ο οποίος σίγουρα επηρέασε την απόδοσή του.



Η φετινή χρονιά είναι εντελώς διαφορετική από κάθε άλλη για τον Αργεντινό εξτρέμ, με τον ίδιο να πραγματοποιεί τρομερές εμφανίσεις και να είναι μέσα στους καλύτερους παίκτες του Τριφυλλιού σε απόδοση και αριθμούς.

Είναι δεδομένο πως βάση των εμφανίσεών του, καλύτερος από κάθε άλλη χρονιά, ο «Τούκου» φωνάζει μία λέξη και αυτή είναι η «ανανέωση», καθώς έχει δώσει άπειρες λύσεις με την απόδοσή του και συνεχίζει να κινείται σταθερά σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Είναι φανερό πως η ζωή με και η ζωή χωρίς τον Παλάσιος στον Παναθηναϊκό είναι η μέρα με τη νύχτα, καθώς στοιχεία όπως η ένταση, η αμυντική προσήλωση, τα γκολ από εξτρέμ, οι ασίστ και η μαχητικότητα είναι ένα μείγμα που δεν έχει σε τέτοιο επίπεδο άλλος παίκτης της ομάδας στη συγκεκριμένη θέση.

Είναι γεγονός, λοιπόν, πως οι πράσινοι θα πρέπει να σκεφτούν πολύ σοβαρά τι επρόκειτο να κάνουν με τον Αργεντινό το καλοκαίρι, καθώς με τα έως τώρα δεδομένα πρέπει να παραμείνει στο ενεργό ρόστερ του συλλόγου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News