Δώνης: «Η υπομονή εξαντλείται - Δεν παίρνουμε μισθό!»

Ο φόβος του Δώνη ενόψει ΑΕΛ και Παναιτωλικού

Απλήρωτος δουλεύει στην Αλ Γουέχντα ο Γιώργος Δώνης!

Ο Γιώργος Δώνης περιέγραψε στη συνέντευξη Τύπου τις δύσκολες στιγμές που βιώνει στη Σαουδική Αραβία και την Αλ-Γουέχντα, αφού τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες του είναι απλήρωτοι από τον Νοέμβριο.

«Η υπομονή αρχίζει να εξαντλείται με όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Λαμβάνουμε πολλές υποσχέσεις αλλά δεν βλέπουμε πράξεις. Η Αλ Γουέχντα είναι ένας μεγάλος σύλλογος, αλλά πρέπει να δουλέψουμε όπως κάνουν οι μεγάλες ομάδες.

Η οικονομική κατάσταση στον σύλλογο είναι κακή, δεν παίρνουμε μισθό. Πήραμε τον πρώτο τον Νοέμβριο και μέχρι τώρα δεν λάβαμε άλλον και επίσης δεν υπάρχουν μπόνους», αποκάλυψε.

«Δεν έχουμε εγκαταστάσεις ή εξοπλισμό για να βελτιώσουμε την ομάδα. Τον χειμώνα δεν κάναμε μεταγραφές γιατί η ομάδα τιμωρήθηκε από τη FIFA και υπό το πρίσμα όλων αυτών των προβλημάτων, οι παίκτες μου έπαιξαν σπουδαίους αγώνες.

Οι παίκτες ταξιδεύουν μεγάλες αποστάσεις από την Τζέντα στη Μέκκα και πίσω για προπόνηση.»

«Πρέπει να μας σέβονται. Παίξαμε σήμερα και θα παίξουμε σε 50 ώρες με την Αλ-Τααγούν. Εκείνοι ξεκουράστηκαν για πέντε ημέρες κι εμείς δεν έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε. Η ομάδα μου παίζει πάντα τον τελευταίο αγώνα κάθε αγωνιστικής κι ελπίζουμε να βρούμε το φως τον επόμενο μήνα.

Σέβομαι τους παίκτες της ομάδας μου και δεν μπορώ να φύγω, όταν χάσω την υπομονή μου. Πρέπει να προσέχουμε το ομαδικό πνεύμα. Η αποστολή μου είναι να ανεβάζω το ηθικό των παικτών κάτω από αυτές τις συνθήκες και μέχρι το τέλος της σεζόν.

Από τότε που ήρθα στη Σαουδική Αραβία σέβομαι τα πάντα εδώ και σέβομαι την εξέλιξη που συντελείται στο σαουδαραβικό ποδόσφαιρο.

Από την αρχή του ταξιδιού μου με την Αλ-Γουέχντα έχω την αίσθηση ότι μπήκαμε σε ένα σκοτεινό τούνελ και ψάχνουμε να βρούμε το φως.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News