Σημαντικές επιστροφές - Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Άρη
Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη στη Λεωφόρο.
Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Άρη (28/2, 21:00).
Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.
Στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο Σπόραρ που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, ενώ μέρος του προγράμματος έκανε ο Τζούριτσιτς.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Χουάνκαρ και θεραπεία οι Γεντβάι, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που βρίσκονται στην αποστολή.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΣε αυτή είναι οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Ακαϊντίν.
Ο Μπαρτ Σένκεφελντ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο παιχνίδι λόγω της αποβολής του στον αγώνα κόντρα στην Κηφισιά.
Δείτε παρακάτω:

Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Πάσαλιτς της Αταλάντα»
- Νίστρουπ στους παίκτες: «Πονάτε και σταματάτε; Δεν σας αρέσει κάτι και σταματάτε; Όχι στην ομάδα μου»
- «Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού - Ντε Φράι, η αλλαγή στη διάρκεια του συμβολαίου»
- «Και ο Παναθηναϊκός για Κυζιρίδη, τα χρήματα που ζητά η Χαρτς»
- Γάτας: «Παίρνει φορ ο Παναθηναϊκός, οι δύο που αποχωρούν»