Παναθηναϊκός: Κακό σημάδι με Τερίμ, αν...
Στο ξεκίνημά του ο Φατίχ Τερίμ έκανε το δικό του και δεν υπολόγιζε κανέναν όταν πέταγε εκτός 11άδας, Λοντίγκιν, Σένκεφελντ π.χ.
Το τελευταίο διάστημα είναι σαν να παίρνει υπόψη του τι λέγεται από τους γύρω-γύρω κι αυτό καλό σημάδι δεν είναι.
Ο Τερίμ την Κυριακή – για πολλούς- έκανε το χειρότερό του κοουτσάρισμα. Βέβαια καλό είναι να βλέπουμε και κάποιες λεπτομέρειες.
Ο έμπειρος τεχνικός χρησιμοποίησε από την αρχή τον Μπαρτ Σένκεφελντ πράγμα που του ζητούσαν όλοι μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ κι ας ήταν ο Ολλανδός στο ματς Κυπέλλου εκτός τόπου και χρόνου.
Επίσης είδαμε ότι στη σύσταση της μεσαίας γραμμής τον Μπακασέτα να παίζει εσωτερικό χαφ κι όχι κοντά στον Ιωαννίδη.Η απόφαση αυτή είχε ως αποτέλεσμα να απομονωθεί ο διεθνής φορ.
Δυστυχώς ο σκοπός του πρωταθλήματος που υποσχέθηκε ο κόουτς πριν καν γνωρίσει το υλικό του, κάνει τους πάντες (και τον ίδιο) να μην ασχολούνται με το πώς αυτό μπορεί να συμβεί: όλοι πιστεύουν ότι αρκούν σωστές επιλογές των παικτών για να εμφανιστεί στο γήπεδο μια καλή ομάδα – ενώ μόνο έτσι δεν είναι.
Χρειάζεται και σωστή νοοτροπία και μηχανισμοί και ιδέες και στρατηγική. Όλα αυτά είναι σημαντικότερα από το αν θα ξεκινήσει ο Γερεμέγιεφ ή ο Λοντίγκιν, ο Πέρεθ ή ο Βιλένα και το χρονικό σημείο που θα γίνουν οι αλλαγές.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: 4+1 προς αποχώρηση - Τα ονόματα
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το «διπλό» μέτωπο που μπορεί να αλλάξει τον άξονα
- Από τα 4 στα διπλάσια εκατ. ευρώ: Έτσι έκανε το μπαμ με Αντίνο ο Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός: Στο τραπέζι ρήτρα «μαμούθ» για Αντίνο, το ποσό
- Παναθηναϊκός: Η επόμενη μέρα και οι 4 αλλαγές που χρειάζονται