Παναθηναϊκος – Αρης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (28/02)

Παναθηναϊκος – Αρης Live Streaming

Καίγεται για επιστροφή στις νίκες ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη.

ου Παναθηναϊκος – Αρης Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκός δυσκόλεψε τη ζωή του και πλέον το ματς απέναντι στον Άρη την Τετάρτη το βράδυ στην 25η αγωνιστική έχει τον χαρακτήρα «τελικού».

Οι «πράσινοι», μετά τις δύο διαδοχικές εντός έδρας «γκέλες» με Λαμία (2-2) και Κηφισιά (1-1) στη Super League δεν θέλουν να τριτώσει το κακό αφού βρίσκονται στο -3 από την κορυφή και πλέον υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να χάσουν την επαφή τους με την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η διοίκηση επέβαλε πρόστιμο για τις διαδοχικές «γκέλες» με σκοπό να αφυπνίσει τους παίχτες, όμως το ζητούμενο είναι να καταλάβουν και οι πρωταγωνιστές ότι βρίσκονται στην κρισιμότερη καμπή της σεζόν με φόντο την έναρξη των play offs του τίτλου. . Panathinaikos Live Streaming

Να γυρίσει τον διακόπτη

Ο Φατίχ Τερίμ έχει συγκεκριμένα προβλήματα να λύσει. Ο Σένκεφελντ είναι τιμωρημένος και οι Γεντβάι, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τζούρισιτς και Χουάνκαρ είναι τραυματίες. Αυτό σημαίνει ότι το κενό στο κέντρο της άμυνας θα καλύψει ο Ούγκο. Επίσης, η επιστροφή του Μπερνάρ στην 11αδα αναμένεται να λύσει αρκετά προβλήματα σε δημιουργικό και εκτελεστικό τομέα. Ο Βραζιλιάνος με την Κηφισιά ήταν τιμωρημένος, όμως με τον Άρη θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα. Ο Μπερνάρ ανήκει στους πιο φορμαρισμένους παίχτες του «τριφυλλιού», αφού στα τελευταία 3 παιχνίδια με Ολυμπιακό, Πανσερραϊκό και Λαμία μετράει 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Παράλληλα, η θετική είδηση για τον Τερίμ είναι και η επιστροφή από τραυματισμό του Τσέριν. Ο Σλοβένος μέσος είναι ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς.

Ο Άρη μπορεί να βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 41 βαθμούς, όμως στα τελευταία 8 ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης και έδρας είναι αήττητος με 5 νίκες και 3 ισοπαλίες. Ο Άκης Μάντζιος έχει βρει την κατάλληλη χημεία. Στον τομέα τακτικής πήρε άριστα με Βόλο και Άρη πανηγυρίζοντας νίκες με σκορ 2-0.

Οι «κιτρινόμαυροι» με δεδομένο ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα προκριθούν και θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό στον τελικό Κυπέλλου θέλουν μέσα στη Λεωφόρο να μετρήσουν τις δυνάμεις τους.

Θα λείψει λόγω τιμωρίας ο Κίκε Σαβέιρο και το κενό θα καλύψει ο Ζαμόρα. Επιθετικά ο Μάντζιος θα στηριχθεί στον Μορόν, ενώ αμυντικά η τετράδα των Μπράμπετς, Ρόουζ, Φεράτι και Οντουμπάτζο δεν θα αλλάξει. Στην άμυνα έχει δημιουργηθεί εξαιρετική χημεία και Άρης στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ!

Διαιτητής της αναμέτρησης στη Λεωφόρο ορίστηκε ο Σουηδός Μοχάμεντ Αλ-Χακίμ. Έχει διαιτητεύσει στη Super League τα παιχνίδια Άρης – ΠΑΟΚ 1-2 (22/23), Ολυμπιακός – Άρης 4-1 (23/24), ΑΕΚ – Άρης 1-0 (23/24) και ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 2-2 (23/24).

Παναθηναϊκος – Αρης Live Streaming: «Καμπάνα» 200.000€ στους παίκτες για τις γκέλες με Λαμία και Κηφισιά!

Με απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού, επιβλήθηκε πρόστιμο 200.000 ευρώ στους παίκτες της ομάδας για τις δύο σερί γκέλες με Λαμία και Κηφισιά.Δεν θα περάσουν… αναίμακτα για τους παίκτες του Τριφυλλιού οι δύο διαδοχικές σοκαριστικές γκέλες στη Λεωφόρο κόντρα σε Λαμία και Κηφισιά.

Μετά το “βατερλώ” της περασμένης εβδομάδας, ακολούθησε ακόμη ένα χθες (25/2) βράδυ. Τέσσερις σερί χαμένοι βαθμοί απέναντι σε αντιπάλους πολύ χαμηλότερης δυναμικής, που θα μπορούσαν να έχουν αυτή τη στιγμή τον Παναθηναϊκό στην κορυφή. Αντιθέτως, οι Πράσινοι βρίσκονται στην 3η θέση και στο -3.

Μετά και τη νέα αποκαρδιωτική εμφάνιση μάλιστα κόντρα στην Κηφισιά, η διοίκηση του Παναθηναϊκού αποφάσισε να πάρει τα… μέτρα της.

Κι όπως επιβραβεύτηκαν οι παίκτες για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, έτσι αυτή τη φορά τους επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 200.000 ευρώ.

Ο Ντέμης για το πρόστιμο του Αλαφούζου στους παίκτες: «Στον Τερίμ έβαλε;»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε στην εκπομπή του Monday FC στη Nova και την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να επιβάλλει πρόστιμο στους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το 1-1 με την Κηφισιά.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να θυμίσουμε ότι για τις ισοπαλίες με Λαμία και Κηφισιά ανακοίνωσε πρόστιμο ύψους 200.000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές. Ο Νικολαϊδης δεν το γνώριζε αυτό κι όταν στον «αέρα» της εκπομπής ρωτήθηκε γι’ αυτό, έδειξε όχι μόνο την έκπληξή του, αλλά και την αντίθεσή του. Τόνισε ότι δεν τα καταλαβαίνει αυτά κι αναρωτήθηκε αν μπήκε και πρόστιμο στον Τούρκο τεχνικό Φατίχ Τερίμ.

«Δεν τα καταλαβαίνω εγώ αυτά. Είμαι άλλης λογικής. Δηλαδή έδωσε πριμ γιατί πέρασαν στα πέναλτι ή γιατί υπήρχε αυτό σε πιθανότητα πρόκρισης στον τελικό; Πρόστιμο σε ποιον; Στους παίκτες; Γιατί; Έβαλε πρόστιμο ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού;» είπε αρχικά ο Ντέμης.

«Στον προπονητή έβαλε πρόστιμο; Είδες κανέναν παίκτη να μην τρέχει στο γήπεδο, να μην τα δίνει όλα;  Πως βάζουμε πρόστιμο στους παίκτες. Πρόστιμο βάζουμε αν κάνει κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα, αν δεν τηρήσει το fair play γιατί εγώ ήμουν μ’ αυτά… Αν με τη συμπεριφορά του προσβάλλει την ομάδα. Στην περίπτωση που χάσει ο παίκτης ένα γκολ βάζουμε πρόστιμο. Αν κάνει χατ τρικ τότε του δίνουμε πριμ; Για τα “Χ” φταίνε οι παίκτες ή έχει βάλει και στον προπονητή; Οι ομάδες έχουν απαίτηση από τους παίκτες να τα δίνουν όλα στο γήπεδο και να έχουν καλή συμπεριφορά. Τα υπόλοιπα είναι δουλειά του προπονητή. Και με τη Λαμία και με την Κηφισιά οι παίκτες έτρεχαν σαν τρελοί. Αν δεν πάρουν το Κύπελλο έχουν πρόστιμο;», κατέληξε ο Ντέμης.

Παναθηναϊκος – Αρης Live Streaming: Διούδης: «Το λάθος που με επηρέασε περισσότερο ήταν με τον Ολυμπιακό»

Ο 31χρονος γκολκίπερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Πολωνία αναφέρθηκε στα ψυχικά αποθέματα που απαιτείται να διαθέτει ένας τερματοφύλακας, ενώ θυμήθηκε το λάθος του σε ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (11/4/2021).

«Συνηθίζεις τις αντιδράσεις του κόσμου. Οι τερματοφύλακες κάποιες στιγμές είναι εν μέρει ευάλωτοι σε τέτοιες καταστάσεις. Μπορεί να κάνεις κάποιες σπουδαίες αποκρούσεις, αλλά να δεχθείς γκολ στο τελευταίο λεπτό και όλο το φταίξιμο να πέσει πάνω σου. Έτσι είναι αυτή η δουλειά και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος ψυχολογικά. Για τις καλές, αλλά και τις κακές στιγμές. Όπως όλοι δεν ήθελα να κάνω τα λάθη στα οποία υπέπεσα.

Είναι λογικό πως κατά την διάρκεια της σεζόν θα έχεις μια κακή μέρα ή μια αδύναμη στιγμή. Το λάθος που με επηρέασε περισσότερο από όλα ήταν στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια στην Ευρώπη και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ήταν προσωπικό λάθος.

Άφησα την μπάλα και δέχθηκα γκολ. Όμως εκείνη η σεζόν ήταν πολύ πετυχημένη για μένα, όλοι το γνώριζαν αυτό. Ήταν απλά μια μεμονωμένη στιγμή. Δέχθηκα πολλά μηνύματα από τους οπαδούς που με υποστήριζαν και με παρηγορούσαν. Μετά από μια εβδομάδα το ξεπέρασα και βρισκόμουν ξανά σε καλή κατάσταση. Αυτό είναι το κλειδί, να επανέλθεις γρήγορα».

Η Διούδης εξήγησε πως αιφνιδιάστηκε από την κοντινή κεφαλιά του Αχμέντ Χασάν.

«Ήταν απλά μια στιγμή. Σε εκείνη τη φάση περίμενα μια δυνατή κεφαλιά από κοντινή απόσταση. Ο αντίπαλος ήταν τελείως μόνος και είχε τον χρόνο, αλλά και τον χώρο για να κινηθεί. Με αιφνιδίασε η τροχιά της μπάλας. Ήμουν τόσο βέβαιος πως ήλεγχα την μπάλα αλλά τελικά την έχασα. Είναι κάτι που δεν μου έχει τύχει πριν ή μετά από αυτό το γκολ».

Παναθηναϊκος – Αρης Live Streaming | Links: 

Λινκς για το παιχνίδι…

https://streamhunters.top/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News