Η γκέλα της χρονιάς: Σένκεφελντ και Αράο «κρέμασαν» τον Παναθηναϊκό! (vids)

Η γκέλα της χρονιάς: Σένκεφελντ και Αράο «κρέμασαν» τον Παναθηναϊκό! (vids)

Ο Παναθηναϊκός «αυτοκτόνησε» στη Λεωφόρο και μετά τη γκέλα με τη Λαμία (2-2) , αναμετρήθηκε ισόπαλος 1-1 με την Κηφισιά. Ο Παλάσιος βρήκε δίχτυα, ο Σένκεφελντ αποβλήθηκε για ένα χαζό λάθος στην άμυνα, ο Αράο σημείωσε αυτογκόλ.

Κυριάρχησε στο κέντρο ο Παναθηναϊκός, εκδήλωσε την πρώτη επιθετική προσπάθεια με μακρινό σουτ του Λημνιού στο 5′. Η Κηφισιά «απάντησε» με ένα χλιαρό σουτ του Κλωναρίδη που κατέληξε στην αγκαλιά του Λοντίγκιν.

Στο τέταρτο ο Ιωαννίδης βγήκε τετ α τετ με τον Αναγνωστόπουλο, αλλά δεν κατάφερε να τελειώσει τη φάση, σε δεύτερο χρόνο ο Παλάσιος σούταρε από το πλάι άουτ.

Ο Έλληνας φορ του Παναθηναϊκού σπατάλησε νέα ευκαιρία στο 32′ όταν και σούταρε ψηλά από πλεονεκτική θέση. Αφού δεν του «κάθισε» το γκολ, ο Ιωαννίδης έγινε assist-man στο 37′, διαβάζοντας την κίνηση του Παλάσιος, ο οποίος με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό.

Στη μια ώρα παιχνιδιού ο Παλάσιος με αντίστοιχο τρόπο «νίκησε» ξανά τον Αναγνωστόπουλο, ωστόσο, το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν κλασσική ευκαιρία με τον Τσανάτζια να εκτελεί εντός περιοχής, ο Λοντίγκιν έπεσε ψύχραιμα και μπλόκαρε.

Ο Σένκεφελντ έκανε γκέλα ολκής στο 65′, όταν σήκωσε αδικαιολόγητα το πόδι του και δέχτηκε σωστή κόκκινη κάρτα από τον Ευαγγέλου. Το «σοκ» για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 68′, ο Αράο έβαλε το κεφάλι του σε μια περίεργη σέντρα και έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα του Λοντίγκιν.

Ο Μιλίσεβιτς τράβηξε έναν κεραυνό στο 76′ και υποχρέωσε τον Λοντίγκιν σε μια πολύ δύσκολη απόκρουση. Ο Τερίμ έριξε στη μάχη τους Μαντσίνι – Γερεμέγεφ στις θέσεις των Μπακασέτα και Λημνιό, ενώ νωρίτερα κάλυψε το κενό του αποβεβλημένου Σένκεφελντ με τον Ούγκο.

Στο 85′ ο Γερεμέγεφ έβγαλε απέναντι από τον Αναγνωστόπουλο τον Ιωαννίδη, όμως, ο Αναγνωστόπουλος αντέδρασε και πάλι. Σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ στις καθυστερήσεις ο Μπιφουμά πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Λοντίγκιν, ο Ούγκο έσωσε κυριολεκτικά πάνω στη γραμμή έχοντας διανύσει ολόκληρο το γήπεδο.

Στο 90+4 η Κηφισιά απείλησε από κόρνερ και κεφαλιά του Κλωναρίδη. Ο Μπιφουμά έκανε κι άλλη τελική προς την εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αράο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πέρεθ, Παλασιος, Μπακασέτας, Λημνιός, Ιωαννίδης

Κηφισιά (Κωνσταντίνος Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Μποτία, Τσανάτζια, Πρίτσας, Οζέγκοβιτς, Μένεντες, Μπαρμπόσα, Κλωναρίδης, Μιλίσεβιτς, Τσαπάν, Τεϊσέιρα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News