Παναθηναϊκός: «Γεννά» πρωταγωνιστές το Τριφύλλι!
Το μεγάλο όπλο του εφετινού Παναθηναϊκού, σ’ όλη αυτή τη διαδρομή που έχει τρέξει ως τώρα στη Λίγκα, είναι ότι σε κάθε αγώνα έχει κι από άλλον πρωταγωνιστή.
Τη μία ο Ιωαννίδης, την άλλη ο Μπερνάρ, μετά ο Παλάσιος, ο Σπόραρ, ο Τζούριτσιτς, ο Μλαντένοβιτς, ξανά ο Φώτης, ξανά ο Σπόραρ, ο Μαντσίνι, ο Λοντίγκιν, τώρα ο Λημνιός και ο Ντραγκόφσκι. Παίκτες που το παίρνουν πάνω τους, όταν τα δεδομένα ζορίζουν.
Η επιβεβαίωση του βάθους και των πολλών επιλογών, για να μπορέσει το κλαμπ να κάνει φέτος αυτό που δεν έκανε πέρσι, έστω κι αν οι τραυματισμοί διαδέχονται ο ένας τον άλλο.
Το τριφύλλι συνεχίζει να υποφέρει από τα προβλήματα, τους τραυματισμούς και τις απουσίες στο κέντρο της άμυνας του. Πόσες φορές νομίζουμε ότι έμεινε από… λάστιχο, αλλά τελικά η ομάδα τα καταφέρνει.
Όμως για να βγει η σεζόν θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να πάρει γρήγορα τα μέτρα του κι απ’ τις πρώτες κιόλας μέρες των πλέι οφ να έχει όλο του το ρόστερ σε ετοιμότητα.
Δημήτρης Στρατής
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αυτά «χωρίζουν» Αλαφούζο-Μπενίτεθ: Τα ζητήματα που κρατούν ανοιχτό το μέλλον του
- Γιαννακόπουλος: «Δύο μαχητές που δεν χάσανε ποτέ...»
- Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με τον Παντελίδη και το rotation του Μπενίτεθ
- Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με Τσάπρα, Νταμς και τον σχεδιασμό του καλοκαιριού
- Καυστική Θύρα 13: «Θα τα θυμόμαστε όλα αυτά...» (pic)