Αποκάλυψη Τούρκων: Το μέλλον του Τερίμ, η προετοιμασία και τα φιλικά του καλοκαιριού
Πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν πως ο Φατίχ Τερίμ θα βρίσκεται και την νέα σεζόν στο πάγκο του Παναθηναϊκού.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του beIN Sports, ο αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Παπαδημητρίου συναντήθηκε με τον Φατίχ Τερίμ, όπου αναλύθηκαν σε πρώτη φάση τα πλάνα της ομάδας με βάση τις ημερομηνίες έναρξης του επόμενου πρωταθλήματος, αλλά και των πιθανών ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού αναφορικά με το καλεντάρι της UEFA.
Μάλιστα, αναφέρεται πως η προετοιμασία του Παναθηναϊκού θα ξεκινήσει τον Ιούνιο, ενώ το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία.
Ακόμα, τονίζεται ότι οι άνθρωποι του συλλόγου συνεχίζουν τις επαφές του αναφορικά με τα φιλικά παιχνίδια, την διαμονή αλλά και την συμμετοχή της ομάδας σε κάποια τουρνουά.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η χρηματιστηριακή αξία των Χιουζ και Πάντουρ
- Αυτά είναι τα 4 σενάρια για Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στα πλέι οφ
- Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού πωλείται 20 εκατομμύρια!
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής ο Μήτογλου
- Διαφωνία στον Παναθηναϊκό για το μέλλον του Σισοκό!