Παναθηναϊκός: Συναινεί ο Άρης για ΟΑΚΑ, τότε αναμένονται εξελίξεις
Το ΟΑΚΑ όπως όλα δείχνουν θα είναι η έδρα του φετινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Παναθηναϊκός φυσικά και είναι θετικός ενώ και από την πλευρά του Άρη υπάρχει θετική πρόθεση και κάτι παραπάνω από συναίνεση στη διεξαγωγή τελικού στο ΟΑΚΑ.
Και αυτό γιατί η κάθε ομάδα θα μπορεί να πάρει από 20-25.000 εισιτήρια και να ικανοποιήσει τον κόσμο της.
Η ΠΑΕ Άρης προφανώς και θα πρέπει πρώτα να σφραγίσει το εισιτήριο για τον τελικό για να ξεκινήσει επίσημα συζητήσεις με την ΕΠΟ και τον έτερο φιναλίστ Παναθηναϊκό.
Με αυτά τα δεδομένα πάντως και εφόσον το ΟΑΚΑ έχει έναν εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο λύνονται τα χέρια της ΕΠΟ ώστε ο τελικός να διεξαχθεί στο μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας.
Μετά τη ρεβάνς του Άρη με τον Παναιτωλικό αναμένονται εξελίξεις αλλά φαίνεται πως τίποτα πλέον δε μπορεί να πάρει τον τελικό από το ΟΑΚΑ εφόσον όλες οι πλευρές είναι σύμφωνες.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπούσης σε Βαρδινογιάννη: «Πάρε και εσύ πάλι τον Παναθηναϊκό» - Τι απάντησε ο «Καπετάνιος»
- Παναθηναϊκός, μεταγραφές: «Ράστοντερ, αφού πουλήσει Σφιντέρσκι ή Πάντοβιτς»
- Μπόγρης: «Περνάει ο Παναθηναϊκός τη Βαλένθια και έγιναν υπερψ@@@δες του πλανήτη – Κανονικός υπερψ@@@ας είναι ο Ολυμπιακός»
- «Στο Παναθηναϊκός-Βαλένθια θα δούμε πρόσωπα που δεν περιμένουμε να δούμε»
- Βίντεο: Ισχυρή αστυνομική παρουσία έξω από το ξενοδοχείο της Βαλένθια