Ο Μπερνάρ αποθέωσε τον Ντραγκόφσκι: «Σε αγαπώ, σωτήρα μας» (vid)
Ο Μπαρτομίεϊ Ντραγκόφσκι ήταν το πρόσωπο του αγώνα για τον Παναθηναϊκό και επί της ουσίας έστειλε μόνος του την ομάδα του στο τελικό.

Γι’ αυτά του τα κατορθώματα γνώρισε την αποθέωση τόσο από τον κόσμο της ομάδας όσο και από τους συμπαίκτες του.
Μάλιστα πολλοί από αυτούς δεν μπόρεσαν να κρύψουν την χαρά τους με τον Μπερνάρ να αποθεώνει τον Πολωνό τερματοφύλακα.
Πιο συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος αποχωρούσε με το αυτοκίνητό του από το γήπεδο και όταν είδε τον Ντραγκόφσκι να μιλάει στην κάμερα, σταμάτησε, άνοιξε το παράθυρο και άρχισε να του φωνάζει «Σε αγαπώ, σε αγαπώ σωτήρα μας, σ’ ευχαριστούμε».
Ο Πολωνός τερματοφύλακας δεν μπόρεσε να κρατηθεί και ξέσπασε σε γέλια με την αντίδραση του συμπαίκτη του.
Δείτε παρακάτω:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Αναλυτικά τα όσα είπε για την ίσως καλύτερα βραδιά της καριέρας του:
«Το συναίσθημα της πρόκρισης στον τελικό είναι εκπληκτικό! Μ’ αυτούς τους οπαδούς, στην έδρα μας. Ειδικά το γεγονός πως συνέβει στο σπίτι μας κάνει το συναίσθημα εκπληκτικό. Το αξίζαμε ως ομάδα. Είχα νεύρα γιατί δεν βοήθησα νωρίτερα… Στο τέλος, όμως, προκριθήκαμε στον τελικό!».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Θα έπαιρνα Μπράιαντ ή Έξουμ - Πάει Παναθηναϊκό ο Τολιόπουλος»
- Μπίλι Μπάρον: «Θα έβαζα χρήματα στον Παναθηναϊκό για νικητή της EuroLeague»
- Παναθηναϊκός: Ευχάριστα με Σλούκα, τι ισχύει με Παπαπέτρου
- Αλλάζει το ρόστερ ο Παναθηναϊκός: Νέοι παίκτες σε όλες τις γραμμές - Φεύγει ο Γερεμέγεφ
- Παναθηναϊκός - COSMOTE: Συμφωνία που σπάει τα ταμεία με οκταψήφιο ποσό