Το παρασκήνιο από την επίσκεψη Αλαφούζου στην προπόνηση πριν τον ΠΑΟΚ

Το παρασκήνιο από την επίσκεψη Αλαφούζου στην προπόνηση πριν τον ΠΑΟΚ

Δίπλα στον Παναθηναϊκό βρέθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος μια μέρα πριν τον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι πιο ενεργός από ποτέ, κάτι το οποίο πιστοποιείται και από τις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος μετά τον αγώνα απέναντι στη Λαμία, όπου αναφέρθηκε σε αρκετά σημαντικά ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως τη διαιτησία, «τις ομάδες που έχουν θυγατρικές ομάδες» και «τα βλακώδη μέτρα της Κυβέρνησης».

Οι δράσεις του «πράσινου» αφεντικού συνεχίστηκαν και στα μέσα της εβδομάδας με τον ίδιο να παρακολουθεί από κοντά την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν το 2ο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ και να συζητάει για αρκετή ώρα για τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας με τον Φατίχ Τερίμ.

Οι «πράσινοι» συμφώνησαν πως πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο, δίχως να επαναλάβουν τα λάθη που έκαναν στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στους Φθιωτούς.

Δεν αποκλείεται να έταξε και κάποιο πριμ ο Αλαφούζος στους παίκτες για την πρόκριση στον τελικό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News