Σε εξαιρετική κατάσταση ο Αντούνα ο οποίος ακούγεται για Παναθηναϊκό!

Αντούνα: Τα νούμερα σε γκολ & ασίστ και το αξιοπρόσεκτο στατιστικό με τις κάρτες

Ο Ουριέλ Αντούνα ο οποίος έχει συνδεθεί πολλές φορές με τον Παναθηναϊκό πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τη φετινή χρονιά και πιο συγκεκριμένα τον τελευταίο μήνα.

Ο 26χρονος εξτρέμ διανύει πλέον το τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με την Κρουζ Αζούλ και το προσεχές καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ στο Μεξικό, έχει ήδη απορρίψει όλες τις προτάσεις που δέχτηκε από την Κρουζ Αζούλ για την επέκταση της συνεργασίας τους και βάζει ως προτεραιότητα την επιστροφή στην Ευρώπη.

Ο Αντούνα έχει σημειώσει φέτος 7 γκολ και 6 ασίστ σε 21 παιχνίδια με την Κρουζ Αζούλ ενώ έχει φτάσει τις 56 συμμετοχές και τα 14 γκολ με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Όσον αφορά την κατάσταση του αυτή την στιγμή, μέσα στον Φεβρουάριο έχει σκοράρει σε 2 από 3 παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Πιο συγκεκριμένα σκόραρε στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Κουερετάρο στις 3 Φεβρουαρίου, όπου η Κρουζ Αζούλ επικράτησε με 1-3.

Παρακολουθήστε το γκολ στο βίντεο μετά το 04:49:

Το δεύτερο γκολ εντός του Φεβρουαρίου, σημειώθηκε στην εντός έδρας νίκη (3-0) απέναντι στην Σαν Λουίς στις 11 Φεβρουαρίου.

Παρακολουθήστε το γκολ στο βίντεο μετά το 07:28:

Στο τελευταίο ματς πρωταθήματος (18 Φεβρουαρίου) κόντρα στην Τίγκρες, ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα κι έπαιξε για 89 λεπτά χωρίς ωστόσο να σκοράρει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News