«Επίκειται αποχώρηση του Τερίμ από τον Παναθηναϊκό, μπορεί να πάει στην Αλ Αχλί»

Τερίμ: "Αυτό μου άρεσε εκτός από το σκορ" - Οι δηλώσεις μετά τη νίκη

Βόμβα από την Τουρκία για το μέλλον του Φατίχ Τερίμ!

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ στην ηλεκτρονική της διεύθυνση η εφημερίδα, «Takvim» που επικαλείται ελληνικές πηγές, επίκειται αποχώρηση του Φατίχ Τερίμ από τους «πράσινους» και πιθανή μετακόμισή του στην Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας.

Βάσει των όσων αναφέρονται στα ρεπορτάζ, «επικείται αποχώρηση του Τερίμ από τον Παναθηναϊκό» και τονίζεται ότι «ο έμπειρος προπονητής δεν μπόρεσε να πάρει τα αποτελέσματα που ήθελε στα τελευταία ματς και έγινε στόχος της κριτικής των φιλάθλων του Παναθηναϊκού».

Επίσης σημειώνεται πως «σύμφωνα με τον ελληνικό Τύπο υπάρχε ένας εντυπωσιακός ισχυρισμός για τον Τερίμ που αναφέρει ότι η κατάσταση στον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να είναι χειρότερη απ’ αυτήν» και στο τέλος αναφέρεται η ομάδα.

Συγκεκριμένα, επισημαίνεται πως «ο ελληνικός Τύπος αναφέρει ότι αν ο Τερίμ αποχαιρετήσει τον Παναθηναϊκό, μπορεί να αναλάβει την Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News