Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση (21/2)

Απίστευτο: Ο Παναθηναϊκός έκανε 63 γεμίσματα απέναντι στην Λαμία!

Οι «πράσινοι»με τον κόσμο στο πλευρό τους υποδέχονται στη Λεωφόρο τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας (21/02, 19.00).

Οι «πράσινοι»με τον κόσμο στο πλευρό τους υποδέχονται στη Λεωφόρο τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας (21/02, 19.00). Το «τριφύλλι», μέσα στην έδρα του και μετά την νίκη με 1-0 στην Θεσσαλονίκη, θέλει να «σφραγίσει» το εισιτήριο στον τελικό του Κυπέλλου και να κυνηγήσει το νταμπλ. Οι προϋποθέσεις είναι ιδανικές και οι λόγοι που ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την πρόκριση αρκετοί.

Η εικόνα της πρώτης αναμέτρησης ήταν εντυπωσιακή για τον Παναθηναϊκό. Υπενθυμίζουμε ότι οι «πράσινοι» κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και μετά την «γκέλα» το Σάββατο με τη Λαμία χρωστάνε μια ανάλογη εμφάνιση στο κοινό τους. Ο Τερίμ δεν πρόκειται να κάνει πειράματα τύπου Λαμίας και η συνταγή της Τούμπας δεν θα αλλάξει.

Η σέντρα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη για τις 19.00, με τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 1HD.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση (21/2)

Ο Φατίχ Τερίμ, προετοιμάζει την ομάδα του προσπαθώντας να καταστρώσει τα πλάνα του και έχοντας το… ακουστικό του ανοικτό για την ενδεκάδα. Αιτία είναι ο Τάσος Μπακασέτας, για τον οποίο η απόφαση της συμμετοχής του ή μη θα κριθεί νωρίς την ημέρα του ματς με αποτέλεσμα να μην έχει καταλήξει απόλυτα στην ενδεκάδα.

Στα θετικά είναι η επιστροφή του Φώτη Ιωαννίδη ο οποίος προπονείται κανονικά, ενώ και ο Τσέριν θα επιστρέψει κανονικά στην αποστολή μετά και τη απουσία του από το ματς με την Κηφισιά. Δεδομένα εκτός ωστόσο θα είναι ο Ρούμπεν Πέρεθ που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες στο Κύπελλο, αλλά και οι Τζούριτσιτς, Βέρμπιτς και Χουάνκαρ.

Τερίμ: ««Οι αλλαγές λόγω των τραυματισμών μας άλλαξαν το πλάνο»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, στη συνέντευξη Τύπου μετά την εντός έδρας ισοπαλία της ομάδας του κόντρα στη Λαμία.

Για την πνευματική ετοιμότητα του Παναθηναϊκού κι αν έπαιξε ρόλο στο να χαθεί ένα μεγάλο διάστημα στο α’ ημίχρονο: «Δεν νομίζω πως ήταν ο λόγος αυτός, γιατί κάναμε κάποιες αλλαγές στην ομάδα. Είχαμε και τραυματίες στο 13′ και στο 23′ που κάναμε τις αλλαγές. Αυτό μας έκανε να αλλάξουμε και το πλάνο. Οπότε δεν νομίζω πως ήταν αυτός ο λόγος. Χάσαμε δύο παίκτες μας στο πρώτο 20λεπτο. Δυστυχώς αυτό άλλαξε και τις αλλαγές μας, για να κάνουμε αυτά που θέλαμε.

Παρ’ όλα αυτά, ήταν δέκα παίκτες και δεχτήκαμε δύο γκολ. Παίξαμε 11 εναντίον 10, δεν έχουμε τίποτα να πούμε. Δεν μπορούμε να πούμε τύχη, δοκάρι. Όταν παίζεις 11 εναντίον 10, πρέπει να κερδίζεις. Αν δεν μπορούμε να συγκεντρωθούμε σε αυτόν τον αγώνα μετά τον ΠΑΟΚ, πώς θα παίξουμε στα πλέι οφ».

Αν η αριθμητικό ανισορροπία χάλασε το μυαλό του Παναθηναϊκού κι αν καλύπτονται αυτοί οι 2 βαθμοί: «Ήταν μία ερώτηση λες και χάσαμε πάρα πολλά πράγματα, τα πάντα. Αυτά θα υπάρχουν στην πορεία που είμαστε. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος που χάσαμε κάποιους βαθμούς σήμερα. Πρέπει να βρίσκουμε πολλές ευκαιρίες, να παίζουμε περισσότερο με την μπάλα, αλλά να βρούμε και τον τρόπο να σκοράρουμε.

Απ’ ό,τι φαίνεται και φέτος θα βλέπουμε τραυματίες συνεχώς. Βρήκαμε πολλές ευκαιρίες, δεν είχαμε την τύχη, δεν σκοράραμε. Δεν υπάρχει όμως τύχη, δεν σκοράραμε. Όταν έμειναν δέκα παίκτες οι αντίπαλοι, ίσως να υπήρχε η σκέψη ότι θα σκοράρουμε με κάποιο τρόπο. Με τόση πίεση, έπρεπε να σκοράρουμε περισσότερο. Στη χειρότερη περίπτωση, έπρεπε να έχουμε φύγει με τη νίκη σήμερα όμως θα το βρούμε και θα το φτιάξουμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News