Τελειώνει την πρόκριση - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Γερεμέγεφ: «Έπρεπε να κερδίσουμε»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς του 1-0 της Τούμπας στην κατάμεστη Λεωφόρο Αλεξάνδρας (21/02, 19.00).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς του 1-0 της Τούμπας στην κατάμεστη Λεωφόρο Αλεξάνδρας (21/02, 19.00). Ο Φατίχ Τερίμ και οι ποδοσφαιριστές τους έχουν κυκλώσει στην ατζέντα τους την 21η Φεβρουαρίου με στόχο να τελειώσουν την δουλειά που ξεκίνησαν στην Τούμπα και να προκριθούν στον τελικό του Κυπέλλου.

Το «τριφύλλι», μέσα στην έδρα του και μετά την νίκη με 1-0 στην Θεσσαλονίκη, θέλει να «σφραγίσει» το εισιτήριο στον τελικό του Κυπέλλου και να κυνηγήσει το νταμπλ. Οι προϋποθέσεις είναι ιδανικές και οι λόγοι που ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την πρόκριση αρκετοί.

Οι «πράσινοι» θα παίξουν με το πλάνο της Τούμπας που απέδειξαν ότι είναι ανώτεροι από τον ΠΑΟΚ. Η Λεωφόρος θα ξεχειλίζει από πάθος για πρόκριση και ο Ιωαννίδης είναι πλέον διαθέσιμος για να βοηθήσει. Ο ΠΑΟΚ μοιάζει με καράβι που μπάζει νερά και μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό ηττήθηκε και με 1-4 από τον Ολυμπιακό

Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 19.00 με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport1 HD.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Ας δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα που δεν θα ξεχάσουν ποτέ»

Με «προίκα» το υπέρ του 1-0 από τον πρώτο αγώνα, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί αύριο (21/02, 19:00) τον ΠΑΟΚ στην κατάμεστη Λεωφόρο, με στόχο να υπερασπιστεί το αποτέλεσμα της Τούμπας και να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ενόψει του αυριανού ντέρμπι, η «πράσινη» ΠΑΕ έστειλε το δικό της μήνυμα στον κόσμο μέσω των social media, ζητώντας ενότητα, αλλά και μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Διαβάστε τι αναφέρει το ποστ.

«Παραμένουμε ενωμένοι, πιο δυνατοί από ποτέ. Ας δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα που δεν θα ξεχάσουν ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα του «τριφυλλιού».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News