Παναθηναϊκος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (21/02)

Να κλειδώσει την πρόκριση μπροστά στον κόσμο του θέλει ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκος – ΠΑΟΚ Live Streaming

Παναθηναϊκος – ΠΑΟΚ Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Την Τετάρτη (19:00) Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ διεκδικούν στη Λεωφόρο το ένα από τα δύο εισιτήρια στον τελικό του Κυπέλλου.

Η νίκη του «τριφυλλιού» με σκορ 0-1 στην πρώτη αναμέτρηση στην Τούμπα δίνει προβάδισμα πρόκρισης στους «πράσινους», όμως ο Δικέφαλος του Βορρά δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί.

Οι παίχτες του Φατίχ Τερίμ στην πρώτη αναμέτρηση ήταν πιο ουσιαστικοί και το γκολ του Σπόραρ έκανε την διαφορά. Το Σάββατο μπορεί να ακολούθησε η «γκέλα» με τη Λαμία (2-2) στη Super League, όμως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο -1 από την κορυφή της βαθμολογίας και δεν έχει χρόνο για δάκρυα. Ζητούμενο είναι η πρόκριση επί του ΠΑΟΚ για να παραμείνει η ομάδα στη διεκδίκηση του νταμπλ

Ο Τερίμ κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Ρούμπεν Πέρεθ και στους τραυματίες Τζούρισιτς, Χουάνκαρ, Βέρμπιτς. Για τον Τούρκο Coach αποτελεί πλεονέκτημα το γεγονός ότι ο Φώτης Ιωαννίδης είναι πλέον διαθέσιμος, αφού ο Έλληνας φορ ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Panathinaikos Live Streaming

Κλειδώνει το εισιτήριο

Το τεχνικό επιτελείο θα πάει με την συνταγή της Τούμπας. Στην άμυνα μπροστά από τον Ντραγκόφσκι θα αγωνιστούν οι Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Αράο, Μλαντένοβιτς. Στη μεσαία γραμμή βασικοί προορίζονται οι Κώτσιρας, Τσέριν, Μπερνάρ, στα άκρα της επίθεσης οι Παλάσιος, Μαντσίνι και στην κορυφή της επίθεσης φαβορί είναι ο Σπόραρ. Σε περίπτωση που μειωθεί η ποινή του Μπακασέτα τότε ο Έλληνας μέσος θα παίξει στον άξονα, ο Μπερνάρ θα μετακομίσει αριστερά και ο Μαντσίνι θα μείνει στον πάγκο.

Ο ΠΑΟΚ μοιάζει με πληγωμένο θηρίο και θα παίξει τα ρέστα του για την ανατροπή του σκορ και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Οι παίχτες του Ραζβάν Λουτσέσκου στα τρία τελευταία ντέρμπι με ΑΕΚ (1-1), Παναθηναϊκό (0-1) και Ολυμπιακό (1-4) είναι χωρίς νίκη. Μάλιστα, η βαριά ήττα την Κυριακή από τους «ερυθρόλευκους» εκτόξευσε την πίεση στα ύψη. Ο Λουτσέκου ετοιμάζει γενναίο φρεσκάρισμα στο αρχικό σχήμα και θα περιμένει κι εκείνος την απόφαση για τη συμμετοχή του Τάισον.

Οι Μάρκος Αντόνιο και Σβαμπ διεκδικούν θέσεις στη μεσαία γραμμή έναντι των Μειτέ, Οζντόεφ. Στην κορυφή της επίθεσης ο Μπράντον Τόμας είναι φαβορί για να ξεκινήσει στη θέση του Σαμάτα. Στην άμυνα οι Μιχαηλίδης, Οτο θα ξεκινήσουν με στόχο να βελτιώσουν την αμυντική λειτουργία. Στα άκρα της επίθεσης υπάρχει ευχάριστο δίλλημα με τους Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλια να είναι ετοιμοπόλεμοι. Τραυματίας είναι ο Εκόνγκ.

Η προϊστορία «φωτογραφίζει» μια μεγάλη μάχη. Ο ΠΑΟΚ στις 4 τελευταίες επισκέψεις του στη Λεωφόρο ανεξαρτήτως διοργάνωσης είναι αήττητος με τρεις ισοπαλίες (2-2, 1-1, 1-1) και μια νίκη (0-3). Επίσης, ο Δικέφαλος του Βορρά σε διπλά νοκ άουτ παιχνίδια μετράει τρεις σερί προκρίσεις (17, 20, 23) κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκος – ΠΑΟΚ Live Streaming: «Πάμε να φτιάξουμε μία ατμόσφαιρα που δεν θα ξεχάσουν ποτέ»!

Σε ρυθμούς ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός, ενόψει της αυριανής (21/2) ρεβάνς του Κυπέλλου, όπου η Λεωφόρος θα “βράζει”.

Στο Τριφύλλι έχουν αφήσει πίσω τους την γκέλα ολκής με τη Λαμία (2-2) και ετοιμάζονται για τον κρίσιμο επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ, όπου θέλουν να υπερασπιστούν το υπέρ τους 1-0 στην Τούμπα για να βρεθούν στον τελικό του Κυπέλλου.

Σε μήνυμά τους στα social media οι Πράσινοι στέλνουν μήνυμα ενότητας, αλλά και για μία… καυτή Λεωφόρο την Τετάρτη (21/2).

«Παραμένουμε ενωμένοι, πιο δυνατοί από ποτέ.

Πάμε να δημιουργήσουμε μία ατμόσφαιρα που δεν θα την ξεχάσουν ποτέ», αναφέρουν.

Στη σύλληψη ενός 23χρονου Έλληνα προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός έριξε κροτίδα κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα στην Τούμπα, την Κυριακή, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Elite Γερμανός διαιτητής στη Λεωφόρο για τη ρεβάνς Κυπέλλου

Η ΕΠΟ όρισε τον Ντάνιελ Σίμπερτ για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη στη Λεωφόρο.

Elite διαιτητής θα σφυρίξει την Τετάρτη (21/2, 19:00) στο δεύτερο παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betssson, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Ο λόγος για τον Γερμανό Ντάνιελ Σίμπερτ, ο οποίος έχει έρθει κι άλλες φορές στη χώρα μας. Μάλιστα, είχε διαιτητεύσει τον περασμένο Απρίλιο ματς για τα πλέι οφ στην Τούμπα ανάμεσα στις δύο ομάδες, όπου οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει 2-1.

Παράλληλα, ήταν ο διαιτητής στο Ελλάδα-Γαλλία (2-2) τον περασμένο Νοέμβριο στην OPAP Arena, στην τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2024.

Βοηθοί του είναι οι συμπατριώτες του Γιαν Σάιντελ και Ράφαελ Φόλτιν, 4ος ο Κουμπαράκης. Τέλος, στο VAR ο επίσης Γερμανός Μπένγιαμιν Κόρτους, με βοηθό τον Μπούξμπαουμ.

Παναθηναϊκος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Ντεσπόντοφ: «Σέλφι με τις κούπες του ΠΑΟΚ και την βουλγαρική σημαία»

Αποτελεί τον No1 Βούλγαρο ποδοσφαιριστή. Όπως είναι λογικό υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στην πατρίδα του για τα πεπραγμένα του με τον ΠΑΟΚ. Πριν τα ντέρμπι του ελληνικού Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ σε μια εξομολόγηση καρδιάς.

Η συνέντευξη θα προβληθεί σε τρία επεισόδια. Οι συμπατριώτες του ετοίμασαν ένα μεγάλο αφιέρωμα και ήδη έχει δημοσιευτεί το πρώτο κομμάτι

«Φυσικά και ήθελα αυτή την μεταγραφή (σ.σ. στον ΠΑΟΚ) πάρα πολύ. Έπαιξα στην Βουλγαρία για τρία χρόνια και νομίζω δεν ήταν εκεί το μέρος που έπρεπε να είμαι πλέον. Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ, δεν περίμενα να με υποδεχτούν τόσο καλά. Όχι μόνο οι οπαδοί, αλλά και οι συμπαίκτες, το προπονητικό τιμ, όλοι μέσα στην ομάδα. Με έκαναν να νιώσω σαν να είμαι στο σπίτι και είναι μία μεγάλη βοήθεια αυτό για μένα».

Μεταξύ άλλων, ο 27χρονος άσος αποκάλυψε και τα όνειρά του. «Θέλω να κατακτήσω και το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα, να βάλω μία σέλφι με τα τρόπαια και την βουλγαρική σημαία. Αυτό είναι… must για μένα».

Μίλησε ανοιχτά και για τον χαρακτηρισμό «προδότης» που του απέδωσαν οι οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας όταν το φθινόπωρο του 2020 επέστρεψε από την Κάλιαρι στην Βουλγαρία για λογαριασμό της Λουντογκόρετς. «Κάπως έτσι με μίσησαν αυτοί οι άνθρωποι. Δεν γνωρίζουν όλη την ιστορία, τι συνέβη, με ποιους και τι είδους συζητήσεις έκανα και αν τελικά με κάλεσε κάποιος. Το βλέπουν από την πλευρά των οπαδών, τους καταλαβαίνω. Δεν τους κρίνω. Αν θέλουν να μισούν περισσότερο εμένα ας το κάνουν».

Παναθηναϊκος – ΠΑΟΚ Live Streaming| Links: 

Λινκς για το παιχνίδι…

https://streamhunters.top/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News