Παναθηναϊκός: «Καταστροφή» χωρίς το δίδυμο Αράο-Γεντβάι

Το αμυντικό δίδυμο των Αράο-Γεντβάι δεν πρέπει να σπάει στον Παναθηναϊκό ούτε σε οικογενειακό διπλό μεταξύ των παικτών, καθώς είναι άκρως αποδοτικό.

Παναθηναϊκός: «Καταστροφή» χωρίς το δίδυμο Αράο-Γεντβάι

Ο Παναθηναϊκός τη φετινή χρονιά προσπαθεί να κάνει με αξιώσεις πρωταθλητισμό και να φτάσει εκεί που δεν κατάφερε πέρυσι. Δηλαδή στην κορυφή στο τέλος της σεζόν.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει ο Φατίχ Τερίμ να βάζει τους πιο κατάλληλους παίκτες να παίζουν κι όχι να πηγαίνει σε αλχημείες και δοκιμές, καθώς ρισκάρει και ο κίνδυνος απώλειας βαθμών είναι μεγάλος.

Να θυμίσουμε ότι τα πάντα κρέμονται από μια κλωστή, καθώς οι ομάδες είναι σε απόσταση αναπνοής κι όλα θα κριθούν στα επερχόμενα playoffs, όπως έγινε και την περσινή σεζόν.

Στον Παναθηναϊκό, λοιπόν, τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι απαραίτητο και αναγκαίο να βρίσκονται στις δύο θέσεις των σέντερ μπακ ο Τιν Γεντβάι με τον Γουίλιαν Αράο και να μη διαφοροποιούνται ούτε σε οικογενειακό διπλό.

Το συγκεκριμένο δίδυμο είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο δυνατό που έχει να επιδείξει ο Παναθηναϊκός με τους πράσινους να μην έχουν τα ίδια αποτελέσματα μ’ εκείνους εντός ενδεκάδας και μ’ αυτούς ή έναν από τους δύο εκτός.

Συγκεκριμένα το Τριφύλλι όταν λείπει ένας από τους δύο ή και οι δύο έχει δύο νίκες σε πέντε παιχνίδια συνολικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr