Παραμονή Γεντβάι: Τα «θέλω» του παίκτη και τα δεδομένα

Ο Τιν Γεντβάι αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι ως δανεικός για 1 χρόνο με οψιόν αγοράς το 1.5 εκατομμύριο ευρώ.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Με τόσα χρήματα αγοράζει τον Γεντβάι!

Ο Κροάτης αμυντικός ξεκίνησε καλά τη σεζόν όμως στη συνέχεια πέρασε ένα μεγάλο ντεφορμάρισμα.

Με την έλευση του Φατίχ Τερίμ ο παίκτης ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και πλέον έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων.

Σύμφωνα με την livesport, ο Γεντβάι δεν έχει μοιραστεί ακόμα τις προθέσεις του για το μέλλον.

Ξέρει ότι αγωνίζεται ως δανεικός στον Παναθηναϊκό και είναι πιθανόν να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Ο Κροάτης δεν αρνείται ότι απολαμβάνει τη ζωή στην Αθήνα, του αρέσει η ατμόσφαιρα στο Τριφύλλι και πιστεύει ότι υπάρχει το κατάλληλο εργασιακό περιβάλλον για να πρωταγωνιστήσει και να πανηγυρίσει τίτλους.

Ωστόσο, η παραμονή του στην ελληνική πρωτεύουσα είναι ένα ζήτημα που θα ξεκαθαρίσει στο τέλος της σεζόν και σχετίζεται άμεσα με τις επιδόσεις του.

Άρα, η προτεραιότητα του Γεντβάι είναι να αποδίδει όσο καλύτερα μπορεί ώστε να εξασφαλίσει την πιο ευνοϊκή συμφωνία τον Ιούνιο.

Είτε με τον Παναθηναϊκό, είτε με άλλη ομάδα, αφού η επιστροφή στη Ρωσία δεν περνάει από το μυαλό του…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr