Παναθηναϊκός μεταγραφές: Με τόσα χρήματα αγοράζει τον Ντραγκόφσκι

Ντραγκόφσκι: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα - Ήμασταν ενωμένοι»

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι ήρθε στον Παναθηναϊκό ώστε να αντικαταστήσει τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι και μέχρι στιγμής τα πάει εξαιρετικά.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας ήθελε να βρει μια ομάδα που θα του δώσει μεγάλο χρόνο συμμετοχής ώστε να βρεθεί με την Εθνική Πολωνίας στο Euro 2024 το οποίο θα γίνει το καλοκαίρι.

Ο Φατίχ Τερίμ τον είχε σε μεγάλη εκτίμηση και έτσι ο Παναθηναϊκός έκανε κίνηση και τον έφερε στην Ελλάδα.

Ήδη μάλιστα, ο Ντραγκόφσκι έχει δείξει πολλά από τα πολύ καλά στοιχεία του και είναι ένας από τους λόγους που ο Παναθηναϊκός κέρδισε τα τελευταία ντέρμπι.

Μιλάμε για έναν top class τερματοφύλακα που έχει παίξει στο ανώτερο επίπεδο και μπορεί να ηγηθεί για την ομάδα του.

Το συμβόλαιο του είναι μέχρι το τέλος της σεζόν ενώ οι οικονομικές απολαβές του κυμαίνονται στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Το καλοκαίρι, ο Παναθηναϊκός θα έχει την ευκαιρία να κρατήσει στο ρόστερ του τον Ντραγκόφσκι αν φυσικά πληρώσει την οψιόν αγοράς που έχει μπει στη συμφωνία.

Αυτή είναι αρκετά υψηλή καθώς κυμαίνεται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ με τους πράσινους να πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στη τσέπη.

Όμως όπως προείπαμε μιλάμε για ένα φοβερό τερματοφύλακα ο οποίος δύσκολα δέχεται γκολ ενώ είναι καλός και με την μπάλα στα πόδια.

Αν λοιπόν συνεχίσει αυτές τις εμφανίσεις τότε η πιθανότητα ο Παναθηναϊκός να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς είναι πολύ πιθανή.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News