Παναθηναϊκός - Λαμία κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση (17/2)

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Οι «πράσινοι» με την ψυχολογία στα ύψη και με τον κόσμο στο πλευρό τους υποδέχονται στη Λεωφόρο την αξιόμαχη Λαμία στην 23η αγωνιστική της Super League (17/02, 20.30).

Ασταμάτητος ο Παναθηναϊκός του Φατίχ Τερίμ δείχνει αποφασισμένος να διεκδικήσει με αξιώσεις το «νταμπλ». Οι «πράσινοι» με την ψυχολογία στα ύψη μετά την επικράτηση μέσα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου και με τον κόσμο στο πλευρό τους υποδέχονται στη Λεωφόρο την αξιόμαχη Λαμία στην 23η αγωνιστική της Super League (17/02, 20.30).

Η Λαμία δεν είναι ομάδα που έχει το μυαλό της στην άμυνα. Οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου στοχεύουν στην 6η θέση που οδηγεί στα play offs και θα παίξουν ανοιχτά. Η διάθεση του Παναθηναϊκού για σκορ και θέαμα σε συνδυασμό με την εξαιρετική εικόνα που παρουσιάζει η Λαμίας «φωτογραφίζουν» φάσεις και στις δύο εστίες.

Η σέντρα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη για τις 20.30, με τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 1HD.

Παναθηναϊκός – Λαμία κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση (17/2)

Ο Τερίμ έχει καταφέρει με την ενεργοποίηση των Γερεμέγεφ και Σπόραρ να καλύψει τον τραυματισμό του Ιωαννίδη. Ο Τούρκους Coach επιθετικά θα στηριχθεί και πάλι στον Σουηδό και στον Σλοβένο φορ, αφού ο Ιωαννίδης ετοιμάζεται για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ. Ο Γερεμέγεφ όποτε μπαίνει μέσα «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα και η ρέντα του είναι αξιοπρόσεχτη. Συγκεκριμένα σε 8 συμμετοχές μετράει 6 γκολ.

Σπόραρ: «Μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ»

Οι δηλώσεις του Σλοβένου φορ του Παναθηναϊκού.

Για το ματς: «Το προηγούμενο παιχνίδι στην Τούμπα για το πρωτάθλημα ήταν πολύ κακό. Το είχαμε στο μυαλό μας. Σήμερα ήμασταν πολύ καλύτεροι σε αυτό το ματς, μπορούσαμε νίκη με 0-2. Μπορούμε να είμαστε περήφανοι, αλλά ήταν απλά το πρώτο παιχνίδι. Έχουμε τη ρεβάνς σε μια εβδομάδα».

Το γκολ που πέτυχε ο ίδιος που προήλθε από εξαιρετική προσπάθεια: «Βεβαίως. Ο νέος προπονητής ήρθε σχεδόν χωρίς να έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε. Είχαμε παιχνίδια κάθε τέσσερις μέρες. Έτσι θέλουμε να παίζουμε, έτσι να συνεχίσουμε και ο Παναθηναϊκός να προχωράει».

Για την υπέροχη ενέργειά του και την επέμβαση του Κοτάρσκι: «Δεν σκόραρα γιατί ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ο Κοτάρσκι, έκανε μια εκπληκτική επέμβαση και θέλω να τον συγχαρώ γι’ αυτό. Δεν έχω δει τη φάση στο VIDEO. Τι να κάνουμε; Δεν μπόρεσα να σκοράρω σε αυτή τη φάση. Ελπίζω να σκοράρω και στα επόμενα ματς».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News