Παναθηναϊκός: Απάντησε με… εκδίκηση ο Σπόραρ!

Όμορφη σκηνή το γέλιο του Αντράζ Σποράρ όταν δεχόταν τα μπράβο του προπονητή του την ώρα της αλλαγής του στην Τούμπα.

Σπόραρ: «Μπορούσαμε να σκοράρουμε και δεύτερο γκολ - Κοιτάμε παρακάτω»

Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει ακούσει τα μύρια όσα στην Ελλάδα. Όλοι θεωρούμε τους ποδοσφαιριστές τυχερούς.

Κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα, φανταζόμαστε ότι η ζωή τους είναι εύκολη, ότι ζουν μέσα στα πλούτη, ότι δεν έχουν προβλήματα σαν αυτά των κοινών ανθρώπων.

Πιθανότατα όντως δεν έχουν. Αλλά έρχονται κατά καιρούς κάποιοι άνθρωποι σαν τον Αντράζ που μας θυμίζουν ότι πρέπει να έχουν και στομάχι από ατσάλι για να υπομείνουν ειρωνείες, κατάρες (!) και ξεσπάσματα των οπαδών της ομάδας που τους πληρώνει κι ανάθεμα αν όλοι αυτοί οι δικαστές του πληκτρολογίου έχουν κλωτσήσει μισή φορά μπάλα στη ζωή τους.

Ο Σλοβένος τόσο καιρό δέχεται συγκρίσεις που του τρώνε τα σωθικά γιατί είναι άδικες. Όλο αυτό γίνεται με αντίπαλο του παίκτη το χρόνο που τρέχει κι είναι αδυσώπητος: πρέπει ο Σποράρ να αποδεικνύει κάθε μέρα ότι είναι καλύτερος απ΄ ότι δείχνει, χωρίς να υπάρχει καμία πιθανότητα delete και νέου ξεκινήματος.

Γκολ έβαλε στην Τούμπα και πολλοί κάγχαζαν επειδή σκόραρε σε άδειο τέρμα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr