Παναθηναϊκος – Λαμια Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (17/02)

Παναθηναϊκος – Λαμια Live Streaming

Να συνεχίσει με νίκες θέλει ο Παναθηναϊκός μπροστά στον κόσμο του.

 Παναθηναϊκος – Λαμια Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Σάββατο (20:30) στην Λεωφόρο με τον κόσμο στο πλευρό του τη Λαμία στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League με στόχο να συνεχίσει το θετικό του σερί και να μείνει σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη «μάχη» του τίτλου. Panathinaikos Live Streaming

Πρώτα νίκη μετά ρεβάνς

Το «τριφύλλι» προέρχεται από την νίκη (0-1) κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και το γεγονός ότι έχασε με κόκκινη κάρτα τον Τάσο Μπακασέτα ήταν το μόνο θέμα που επισκίασε την εντυπωσιακή εμφάνιση. Ο Μπακασέτας λόγω της τιμωρίας θα χάσει την αναμέτρηση με τη Λαμία, αλλά και τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ και ο Τερίμ ετοιμάζει και πάλι rotation. Οι λόγοι είναι αρκετοί και αφορούν το γεγονός ότι θέλει να έχει σε εγρήγορση όλους τους παίχτες και παράλληλα να τους έχει με γεμάτες μπαταρίες στη ρεβανς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Το πλάνο του Τερίμ για ματς με τη Λαμία δείχνει ότι οι Ούγκο, Ακαϊντίν, Χουάνκαρ θα παίξουν βασικοί. Στη μεσαία γραμμή θα επιστρέψει ο Βιλένα, στα άκρα ο Μαντσίνι και στην κορυφή της επίθεσης μια θέση διεκδικούν οι Σπόραρ, Γερεμέγεφ. Οι Ιωαννίδης, Τζούρισιτς δεν είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας για να αγωνιστούν, ενώ ο φορμαρισμένος Μπερνάρ δεν θα βγει από την 11αδα.

Η Λαμία με 33 βαθμούς (6η θέση) πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν. Ο μεγάλος της στόχος είναι η είσοδο στα play offs. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου θα κυνηγήσει μέσα στη Λεωφόρο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς βαθμολογική πίεση. Η Λαμία έχει σε εξαιρετική φόρμα τον πρώην «πράσινο» επιθετικό Καρλίτος. Ο Ισπανός με 9 γκολ στη Super League ανήκει στους τοπ επιθετικού του πρωταθλήματος. Την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης σκόραρε δύο τέρματα και οδήγησε την ομάδα του σε νίκη με ανατροπή του σκορ.

Παναθηναϊκος – Λαμια Live Streaming: «Λαϊκοί ήρωες και βασιλιάδες στην Ελλάδα Τερίμ και Αταμάν»

Αποθεωτικά σχόλια στην Τουρκία μετά το 0-1 του Παναθηναϊκού στην Τούμπα και την επικράτηση του Παναθηναϊκου επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας με 79-72 επί της ΑΕΚ Betsson.

«Οι νέοι Έλληνες βασιλιάδες! Ο Τερίμ στο ποδόσφαιρο, ο Εργκίν στο μπάσκετ» είναι ο τίτλος στο ρεπορτάζ της τουρκικής ιστοσελίδας «gazeteyaziyor.com.tr».

 

«Οι δύο Τούρκοι θρύλοι της Ελλάδας, ο Φατίχ Τερίμ και ο Εργκίν Αταμάν, έχουν γίνει λαϊκοί ήρωες. Δύο εμπειρότατοι προπονητές, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, οδηγούν τον Παναθηναϊκό από επιτυχία σε επιτυχία», αναφέρεται ακόμη στο ρεπορτάζ.

«Στο ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός του Φατίχ Τερίμ κέρδισε τον πρωτοπόρο στο πρωτάθλημα, ΠΑΟΚ εκτός έδρας με 1-0 στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών», επισημαίνεται.

«Οι οπαδοί έδειξαν μεγάλη αγάπη στον Φατίχ Τερίμ στο τέλος του αγώνα. Και σήμερα ήρθε η νίκη του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ», καταλήγει.

Μπαλτάκος: «Πιθανότατα στον Βόλο ο τελικός μόνο με μαθητές»!

Αρχικά για τον τελικό: «Το πιο πιθανό είναι επειδή υπάρχουν προβλήματα με άλλα γήπεδα, να γίνει τελικός στον Βόλο. Με προϋποθέσεις που θέτει ο δήμαρχος , με παιδιά, μαθητές. Εφόσον πάμε στον Βόλο ο κύριος Μπέος είναι κατηγορηματικός για την μη παρουσία του κόσμου. Οπότε, για να μην γίνει μόνο με 100 άτομα έκαστος , θα τον κάνουμε με την παρουσία μαθητών και παιδιών στις εξέδρες.

Δεν υπάρχει το Καυτατζόγλειο, το ΟΑΚΑ, δύο γήπεδα σταθμοί. Επίσης υπάρχει το Ηράκλειο, ένα καλό γήπεδο το οποίο όμως έχει πρόβλημα μετακίνησης για τους φιλάθλους. Δεν έχει κάτσει η μπίλια, αλλά πρέπει να γίνει συζήτηση και με τις ομάδες. Ακόμα δεν τις γνωρίζουμε, όταν ολοκληρωθούν τα ημιτελικά θα συνεννοηθούμε και με αυτές. Βλέπετε το Καυτατζόγλειο το οποίο είναι εγκαταλειμμένο».

Για το ενδεχόμενο της OPAP Arena: «Στην OPAP Arena δεν είναι εύκολο να γίνει, γιατί υπάρχει μετά από 10 ημέρες ο τελικός του Conference League και οποιαδήποτε ζημιά δεν θα προλάβει να επισκευαστεί. Επίσης , συζήτηση θα γίνει και με τον νέο δήμαρχο Λάρισας καθώς άλλαξε το καθεστώς».

Για το εξωτερικό: «Υπήρχε το ενδεχόμενο του εξωτερικού. Οι ομοσπονδίες εκεί σκέφτονται ότι λόγω των μεταναστών που υπάρχουν στις χώρες τους, αν γίνει μία φορά φοβούνται ότι θα το ζητάνε και άλλες.

Αναφορικά για τον Άρη και τον κόσμο του: «Θα μιλήσουμε με τη διοίκηση του Άρη το ίδιο βράδυ. Θα δούμε τι θα γίνει»

Για τα μέτρα κατά της βίας: «Δεν είμαι θετικός για την απόδοση των μέτρων. Ίσα ίσα πιστεύω ότι όσο πιο αυστηρά τιμωρούνται οι ΠΑΕ τόσο ενισχύονται οι σύνδεσμοι. Πιστεύω ότι θα πρέπει να τιμωρείται ο ένοχος και όχι ο αθώος, να υπάρχει υποκειμενική ευθύνη και όχι αντικειμενική».

Παναθηναϊκος – Λαμια Live Streaming: 33 γκολ από τους φορ του, περισσότερα από κάθε άλλον!

Ο Παναθηναϊκός βρήκε ακόμη ένα γκολ από το “9άρι” του. Φτάνοντας τα 33 τη φετινή σεζόν από την τριάδα της γραμμής κρούσης του. Περισσότερα από κάθε άλλον στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Με το τέρμα του Αντράζ Σπόραρ, οι Πράσινοι έφυγαν με ένα μεγάλο διπλό από την Τούμπα, στον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ (0-1) για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.

Αυτό ήταν το 11ο φετινό γκολ του Σλοβένου επιθετικού σε όλες τις διοργανώσεις. Αλλά και το 33ο που βρίσκει ο Παναθηναϊκός στη σεζόν από τα (τρία) σέντερ φορ του, τους Φώτη Ιωαννίδη, Αντράζ Σπόραρ και Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.

Πρόκειται για τα περισσότερα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μάλιστα, με διαφορά από τους βασικούς ανταγωνιστές του. Το οποίο βέβαια έχει και διττή ανάγνωση για κάποιους άλλους όπως ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Έχουν μεγαλύτερο πλουραλισμό στους παίκτες από τους οποίους βρίσκουν γκολ.

Τα πιο λίγα γκολ από τους επιθετικούς του (δεν υπολογίζονται φυσικά οι εξτρέμ), τα έχει ο ΠΑΟΚ, με συνολικά 20 σε όλες τις διοργανώσεις. Συγκεκριμένα μετράει 9 ο Μπράντον Τόμας, 6 ο Σαμάτα και 5 ο Τζίμας.

Η ΑΕΚ έχε 23 γκολ από την τετράδα της γραμμής κρούσης της. Ο Λιβάι μοναδικός με διψήφιο (10) και Πόνσε (9), Αραούχο (3), Φαν Φέερτ (1) ακολουθούν.

Πιο κοντά στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Με τον Ελ Κααμπί στα 13 γκολ, τον Ελ Αραμπί στα 5, τον Ναβάρο στα 4 και τον Γιόβετιτς στα 3 τέρματα, σύνολο 25.

Παναθηναϊκος – Λαμια Live Streaming| Links: 

Λινκς για το παιχνίδι…

https://streamhunters.top/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News