Κωνσταντίνου: «Κάκια στιγμή για τον Μπακασέτα, δεν έπρεπε να πέσει, είναι αρχηγός της Εθνικής»

Το έχουν... πάρει το μήνυμα! Δεν πήγε Λεωφόρο ο Κωνσταντίνου

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου τοποθετήκε με δηλώσεις του για το σκηνικό ανάμεσα στον Τάσο Μπακασέτα και τον Τάισον.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 για το επεισόδιο του Τάσου Μπακασέτα με τον Τάισον στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Από σήμερα πρέπει να σταματήσουν οι πανηγυρισμοί στον Παναθηναϊκό και με την έλευση του νέου προπονητή το πλάνο της ομάδας είναι η κατάκτηση του τίτλου. Ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει πλειάδα καλών ποδοσφαιριστών, δεν έχει μεμονωμένες μονάδες, έχει 7-8 παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Είναι δύσκολη η πρόκριση για τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι ακατόρθωτη».

Για τη συμπλοκή Τάισον – Μπακασέτα«Συμβαίνουν τέτοια περιστατικά στο ποδόσφαιρο, ο πιο πονηρός είναι αυτός που πέφτει κάτω, για να ξεγελάσει τον οποιοδήποτε διαιτητή. Ήταν μια κάκια στιγμή για τον Μπακασέτα, δεν έπρεπε να πέσει, είναι αρχηγός της Εθνικής.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να επηρεάσουν τον διαιτητή και νομίζω σε οποιαδήποτε φάση και οποιοδήποτε παιχνίδι υπάρχουν στιγμές που μπορεί να το κάνεις ασυναίσθητα. Είναι σίγουρο ότι ο Μπακασέτας το έκανε, χωρίς να θέλει να το κάνει. Συνειδητά το έκανε, αλλά είναι μέσα στο πρόγραμμα οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή.

Όταν ο Τάισον τον έπιασε από τον λαιμό, ρίχνοντάς του και δύο χαστουκάκια στο λαιμό, και μετά ο Μπακασέτας έπεσε κάτω, του έδωσε την αφορμή να πέσει. Ήταν η κακιά στιγμή και για τους δύο παίκτες».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News