«Λαϊκοί ήρωες και βασιλιάδες στην Ελλάδα Τερίμ και Αταμάν»
Στην Τουρκία έγραψαν ύμνους για τους Φατίχ Τερίμ και Εργκίν Αταμάν μετά τη νικηφόρα αποτελέσματα κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο και κόντρα στην ΑΕΚ στο μπάσκετ.
«Οι νέοι Έλληνες βασιλιάδες! Ο Τερίμ στο ποδόσφαιρο, ο Εργκίν στο μπάσκετ» είναι ο τίτλος στο ρεπορτάζ της τουρκικής ιστοσελίδας «gazeteyaziyor.com.tr».
«Οι δύο Τούρκοι θρύλοι της Ελλάδας, ο Φατίχ Τερίμ και ο Εργκίν Αταμάν, έχουν γίνει λαϊκοί ήρωες. Δύο εμπειρότατοι προπονητές, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, οδηγούν τον Παναθηναϊκό από επιτυχία σε επιτυχία», αναφέρεται ακόμη στο ρεπορτάζ.
«Χθες, στο ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός του Φατίχ Τερίμ κέρδισε τον πρωτοπόρο στο πρωτάθλημα, ΠΑΟΚ εκτός έδρας με 1-0 στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών», επισημαίνεται.
«Οι οπαδοί έδειξαν μεγάλη αγάπη στον Φατίχ Τερίμ στο τέλος του αγώνα. Και σήμερα ήρθε η νίκη του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ», καταλήγει.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ζαν Λέμες: «Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε την πρόταση της Γκρέμιο - Ανακοινώνεται ο Τετέ»
- Παναθηναϊκός: Τα ακριβά εγχώρια deals - Το χρυσό ποσό σε 5 χρόνια
- Πρόταση στον Παναθηναϊκό για Σφιντέρσκι - Το ποσό και η απάντηση
- Παναθηναϊκός: Υπογράφει πολυετές συμβόλαιο ο Κοντούρης - Η διάρκεια
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το deal για τον Κοντούρη