Παναθηναϊκός: Η μεγάλη ατυχία με Σπόραρ στην Τούμπα!

Σπόραρ: «Μπορούσαμε να σκοράρουμε και δεύτερο γκολ - Κοιτάμε παρακάτω»

Τι γκολάρα πήγε να βάλει μετά το 0-1 ο Αντράζ Σποράρ όταν…διακτινίστηκε ανάμεσα σε δύο αντιπάλους, πιάνοντας το σουτ που απέκρουσε όμορφα ο Κοτάρσκι.

Δεν πιανόταν ο Σλοβένος μετά το τέρμα που πέτυχε, είχε άλλο ένα δυνατό σουτ που έβγαλε ο τερματοφύλακας, γενικώς ένας παίκτης που αν νιώθει καλά σου δίνει πράγματα, αν όχι ψάχνεις να τον βρεις στο γήπεδο.

Σίγουρα θέλει ειδική μεταχείριση, αφού ξέρει ότι οι οπαδοί τον βλέπουν με μισό μάτι λόγω του χαμένου πέναλτι με τον Βόλο πέρσι και την χαμένη ευκαιρία με την Μπενφίκα στην Πορτογαλία το καλοκαίρι.

Ο Αντράζ άμα νιώθει καλά (το είδαμε πέρσι στο ξεκίνημα της σεζόν) μπορεί να δώσει “δηλητήριο” και το αίσθημα του απρόβλεπτου που χρειάζεται η επίθεση των πρασίνων.

Ίσως να μην μπορεί να αλλάξει τη δομή της επίθεσης του Παναθηναϊκού, αυτή μόνο με έναν παίκτη σαν τον Ιωαννίδη μπορεί να γίνει πιο ισορροπημένη, έλα όμως που ο Φώτης δεν έχει ούτε την εμπειρία, ούτε τα γκολ του Αντράζ στο “πακέτο” του.

Η χρονιά είναι δύσκολη και πολύ απαιτητική για το κλαμπ που θέλει να γυρίσει στο θρόνο του πρωταθλητή γι αυτό και δεν πρέπει να “καίει” κανέναν παίκτη, ειδικά όσους κοστίζουν ακριβά κι έχουν λόγους να θέλουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις μετά από όσα άσχημα έχουν τραβήξει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News