Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Το δίδυμο που δικαίωσε ξανά τον Τερίμ!

Ξανά ασπροπρόσωπο έβγαλαν τον προπονητή τους οι Γεντβάι-Αράο που σε ένα ακόμα ντέρμπι ήταν συγκεντρωμένοι και δεν επέτρεψαν στους ποιοτικούς παίκτες του ΠΑΟΚ πολλές ευκαιρίες.

Τερίμ: «Μέχρι να μείνουν οι ομάδες με 10 παίκτες...» - Οι δηλώσεις μετά τη νίκη

Ειδικά ο Βραζιλιάνος κάνει δεύτερη καριέρα φέτος σαν στόπερ, “σβήνοντας” αντιπάλους, καθαρίζοντας επικίνδυνες καταστάσεις, βγαίνοντας πολλές φορές μπροστά για να βοηθήσει και την επίθεση.

Παρ’ ότι η θέση του είναι στον άξονα ανασταλτικά θεωρείται πολύ πάνω από τον μέσο όρο, γενικότερα είναι ένας θετικός παίκτης που παίζει με σοφία και ένστικτο την θέση του σέντερ μπακ μην επιτρέποντας στους συμπαίκτες του να νιώσουν ανασφάλεια, πολύ σπουδαίο το τελευταίο.

Βάζει καίρια τα πόδια του πάνω στη μπάλα, έχουν καλή χημεία με τον Κροάτη στην ομαδική άμυνα, αμφότεροι παρουσιάζονται καλοί σε τοποθετήσεις/θέσεις και καίριοι ως help defenders σε καταστάσεις που αντίπαλοι ή μπάλες ξεφεύγουν από τους χαφ.

Με Σένκεφελντ, Ούγκο, Ακαϊντίν στις εφεδρείες, ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με μεγάλο πλουραλισμό στο ανασταλτικό κομμάτι με πολλές επιλογές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr