Τερίμ: «Για τις αποβολές δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι» - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου

Τερίμ: «Μέχρι να μείνουν οι ομάδες με 10 παίκτες...» - Οι δηλώσεις μετά τη νίκη

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο Φατίχ Τερίμ, στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον πρώτο ημιτελικό ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φατίχ Τερίμ, στη συνέντευξη Τύπου, μετά το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός για το Κύπελλο Ελλάδας:

Ποιο ήταν το κλειδί της νίκης: «Ήμασταν πολύ καλύτεροι σε όλο το ματς. Μέχρι να μείνουν οι δυο ομάδες με 10 παίκτες ήμασταν πολύ καλύτεροι. Στο πρώτο ημίχρονο έκαναν μια φάση από τα άκρα. Δεν θυμάμαι άλλη. Στο β’ είχαμε εμείς τον έλεγχο. Χαίρομαι για την εμφάνιση που έκαναν οι παίκτες μου. Θα μπορούσαμε και άλλο γκολ, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι κάναμε καλό ματς. Σήμερα δείξαμε τι σημαίνει ομάδα. Δεν περάσαμε ακόμη. Υπάρχει άλλο ένα ματς. Ήρθε η σειρά μας να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας».

Αν πιστεύει ότι τακτικά ήταν το καλύτερο του ματς: «Παίξαμε εκτός έδρας, με οπαδούς αντίπαλης ομάδας. Παρόλο που παίζαμε εκτός κάναμε σε άμυνα και επίθεση το παιχνίδι που θέλαμε. Δεν κάναμε πολλές αλλαγές, αλλά παίξαμε όπως θέλαμε εμείς. Αλλάξαμε ακριβώς όπως θέλαμε το παιχνίδι μας από τη μια πλευρά στην άλλη. Όμως όταν φτάναμε από τη μια πλευρά στην άλλη θα έπρεπε να τελειώνουμε και τις φάσεις.»

Για το αν ήταν εντολή να παίξει πολύ από τα αριστερά και ένα σχόλιο για τις αποβολές: «Δεν είχαμε σκεφτεί να παίξουμε από την αρχή έτσι, βγήκε στο ματς, αλλά μας πήγε καλά. Για τις αποβολές δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι. Το είδαμε από μακριά.»

Για το γεγονός ότι στα 4 τελευταία ματς δεν έχει δεχθεί γκολ, τι θέλετε να αλλάξετε: «Έχουμε πολλές διαφορές από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα. Τώρα ξεκινήσαμε να βρούμε τα πατήματα μας. Πρέπει να βελτιώσουμε και άλλα πράγματα. Έχουμε ένα ματς ακόμα. Είμαστε ακόμα στη μέση. Αλλά πρέπει να προχωρήσουμε σοβαρά, να προχωρήσουμε όλοι μαζί σαν ομάδα. Για αυτό συγχαρητήρια ξανά στους παίκτες μου. Δεν είμαι πάντα πολύ ευχαριστημένος. Πάντα λέω “Δόξα τω Θεώ” αλλά θέλω πάντα περισσότερα. Και αυτό ταιριάζει στον Παναθηναϊκό. Είναι ένα χαρακτηριστικό για μια μεγάλη ομάδα.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News