Καρπετόπουλος: «Αξιοπερίεργο το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός»

Σπάθας: «Δεν παρεμποδίζει ξεκάθαρα τον Σάρλια ο Ελ Αραμπί - Κανονικό το γκολ του Ολυμπιακού!» (vid)

Ο δημοσιογράφος, Αντώνης Καρπετόπουλος σχολίασε τον πρώτο ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδος ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος μέσω της εφημερίδας «Sportday» σχολίασε με τον δικό του τρόπο τον πρώτο από τους δύο αγώνες που θα γίνουν για το Κύπελλο Ελλάδος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Ο Λουτσέσκου θα επιχειρήσει να κάνει ό,τι έκανε στο ματς που ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα πριν από λίγες μέρες: θα αφήσει την μπάλα στους μέσους του Παναθηναϊκού για να τον «χτυπήσει» με αντεπιθέσεις. Ο Τερίμ θα περιμένει να δει από την ενδεκάδα που χρησιμομποίησε εναντίον του Ολυμπιακού την τακτική συμπεριφορά που αυτή είχε στη Λεωφόρο εκείνο το βράδυ. Τότε ο Παναθηναϊκός ούτε πίεσε πολύ ψηλά τον Ολυμπιακό του Καρβαλιάλ, ούτε έκανε μεγάλη κυκλοφορία της μπάλας, ούτε έβαλε πολλούς παίκτες στην περιοχή του Πασχαλάκη. Περίμενε όμως οργανωμένα, είχε «διαβάσει» τις αδυναμίες του Ολυμπιακού στο πλάι και χτύπησε χάρη στις πρωτοβουλίες του Μπακασέτα, που ήταν ο παίκτης-κλειδί στην επιθετική του ανάπτυξη.

Κάποιος θα πει ότι αυτά τα πράγματα πρέπει να έιναι εύκολα και για τις δύο ομάδες, αφού τα έκαναν σχετικά πρόσφατα. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Ούτε ο ΠΑΟΚ παίζει συχνά περιμένοντας και αφήνοντας την μπάλα στον αντίπαλο, ούτε ο Παναθηναϊκός έχει κάνει σε άλλο παιχνίδι αυτό που μας έδειξε εκείνο το βράδυ με τον Ολυμπιακό. Άλλο πράγμα είναι το οργανωμένο παιχνίδι μιας ομάδας κι άλλο η προσαρμογή στις συνθήκες ενός αγώνα, που έκαν ο Λουτσέσκου στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό κι ο Τερίμ στο ματς με τον Ολυμπιακό. Και ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσουν να κερδίσουν χωρίς απαραίτητα να κάνουν το παιχνίδι τους. Και αυτό στα μάτια μου κάνει το ματς αξιοπερίεργο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News