ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (14/02)

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκος Live Streaming

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου θέλει να κάνει στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκος Live Streaming | Panathinaikos – Olympiacos Live Streaming:

Ημιτελικός σαν… τελικός την Τετάρτη (19:30) στην κατάμεστη Τούμπα. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με την σκέψη στη ρεβάνς που θα ακολουθήσει την ερχόμενη βδομάδα στη Λεωφόρο. Panathinaikos Live Streaming

Mε κοινό στόχο την πρόκριση

Ο ΠΑΟΚ φιλοδοξεί στην επιστροφή των φιλάθλων του στις εξέδρες να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης για τη ρεβάνς.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται σε εγρήγορση, αφού το τελευταίο διάστημα έχει παίξει αρκετά ντέρμπι. Σε διάστημα μιας βδομάδας την περιμένουν δύο ακόμα οριακά ματς.

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή έμεινε στο 1-1 με την ΑΕΚ και συμπλήρωσε 8 σερί ματς αήττητος με 7 νίκες και 1 ισοπαλία. Με το «Χ» απέναντι στην «Ένωση» διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας στη Super League, ενώ στις 28 Ιανουαρίου νίκησε 2-1 τον Παναθηναϊκό.

Οι Θεσσαλονικείς ανησυχούν για τη συμμετοχή του Κωνσταντέλια, αφού νεαρός μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται από ίωση. Το τεχνικό επιτελείο αναμένεται να ρίξει στη μάχη από την αρχή τον Ντεσπόντοφ. Με την ΑΕΚ έπαιξε αλλαγή και πλέον έχει περισσότερες ανάσες.

Ζητούμενο για τον Λουτσέσκου είναι και η σωστή διαχείριση. Την Κυριακή ακολουθεί νέο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Την ερχόμενη βδομάδα η ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκος Live Streaming: Και τώρα Κύπελλο

Ο Παναθηναϊκός την Κυριακή επικράτησε με 0-3 στις Σέρρες και πλέον  βρίσκεται στο -1 από την κορυφή της Super League. Οι «πράσινοι» έχουν στο μυαλό τους αποκλειστικά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Ο Φατίχ Τερίμ στις Σέρρες ξεκούρασε αρκετούς βασικούς για να παίξει με περισσότερη ενέργεια στην Τούμπα.

 

Ο Τούρκος Coach του Παναθηναϊκού θα παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ με το πλάνο που τον οδήγησε στη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα οι Ντραγκόφσκι, Γεντβάι, Αράο, Τσέριν, Ρούμπεν Πέρεθ και Μπακασέτας. Στην επίθεση οι θέσεις των Μπερνάρ, Παλάσιος μοιάζουν κλειδωμένες και μια θέση διεκδικούν οι Σπόραρ, Γερεμέγεφ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ακαϊντίν, Αϊτόρ, Βέρμπιτς, Τζούρισιτς και Ιωαννίδης. Ο τελευταίο δεν είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας για να βοηθήσει και η επιστροφή του από τον τραυματισμό αναμένεται την ερχόμενη βδομάδα.

 

Στο «τριφύλλι» είναι ξεκάθαρο ότι ψάχνουν μια άτυπη ρεβάνς. Όχι μόνο για την πρόσφατη ήττα με 2-1 στο πρωτάθλημα, αλλά και για το γεγονός ότι πέρυσι αποκλείστηκαν από τον ΠΑΟΚ στους «8» του Κυπέλλου (2-0 στην Τούμπα, 1-1 στη Λεωφόρο).

Υπενθύμιση του ΠΑΟΚ: «Ονομαστικό εισιτήριο και για τα παιδιά – Κρατάμε ανοιχτό το γήπεδο»

Επί ποδός ο ΠΑΟΚ με φόντο την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο της Τούμπας – Σημαντική υπενθύμιση από τον Δικέφαλο καθώς απαιτείται ονομαστικό εισιτήριο για όλους, ακόμη και για τα παιδιά!

Με νέα μέτρα, επιστρέφει ο κόσμος στα γήπεδα καθώς σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, απαγορεύεται η είσοδος σε φιλάθλους κάθε ηλικίας, χωρίς ονομαστικό εισιτήριο. Ως εκ τούτου απαγορεύεται πλέον κι η ελεύθερη είσοδος σε παιδιά κάθε ηλικίας, η οποία ίσχυε μέχρι πρότινος.

Σημαντική υπενθύμιση από πλευράς ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Κρατάμε το γήπεδό μας ανοιχτό».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αστυνομικές αρχές βάσει των νέων μέτρων θα προβούν σε ελέγχους ταυτοπροσωπίας στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και στις κερκίδες. Σε περίπτωση παράβασης, ο φίλαθλος που μπήκε στο γήπεδο με εισιτήριου άλλου καθώς και ο κάτοχος του εισιτηρίου, θα τιμωρούνται με πρόστιμο δεκαπλάσιο της αξίας του εκάστοτε εισιτηρίου, αμφότεροι θα τιμωρούνται επίσης με αποκλεισμό έξι μηνών από τα γήπεδα, ενώ σε περίπτωση παράβασης θα τιμωρείται και η ΠΑΕ με κλείσιμο της θύρας, που καταγράφηκε η παράβαση.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκος Live Streaming: Ολλανδός ρέφερι στην Τούμπα, Διαμαντόπουλος στο Αγρίνιο

Ο Άλαρντ Λίντχαουτ ορίστηκε από την ΚΕΔ να διαιτητεύσει τον ημιτελικό Κυπέλλου στην Τούμπα, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Ο Διαμαντόπουλος στο Παναιτωλικός-Άρης.

Σφυρίχτρα από την Ολλανδία επέλεξε η ΚΕΔ για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα, για το παιχνίδι της Τετάρτης (14/2, 19:30) ορίστηκε ο Άλαρντ Λίντχαουτ, πρώτης κατηγορίας της UEFA. Τον Σεπτέμβριο είχε έρθει στην Ελλάδα για το Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ 2-3, στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Βοηθοί του ορίστηκαν οι Ρότζιερ Χόνιγκ και Πάτρικ Ίνια. 4ος ο Ιωάννης Παπαδόπουλος και στο VAR ο επίσης Ολλανδός Έρβιν Μπλανκ, με βοηθό τον Νικολακάκη.

Στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Άρη, που θα διεξαχθεί την Τρίτη (13/2, 19:30) διαιτητής είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος. Βοηθοί οι Πετρόπουλος, Μεϊντάνας, 4ος ο Γκάμαρης και στο VAR Παπαπέτρου, και Απτόσογλου.

Έσπασε ρεκόρ παραγωγικότητας 22 ετών!

Τέσσερις “στροφές” πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας, ο Παναθηναϊκός έσπασε το ρεκόρ παραγωγικότητάς του σε πρωτάθλημα 26 αγωνιστικών, το οποίο κρατούσε 22 χρόνια!

Οι Πράσινοι πέρασαν εύκολα από τις Σέρρες με 3-0 κι έφτασαν αισίως τα 55 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Σε αυτά βέβαια συμπεριλαμβάνονται κι εκείνα του 0-3 με το οποίο κρίθηκε υπέρ τους το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (1-1 τη στιγμή της διακοπής) στον α’ γύρο.

Ακόμη κι έτσι όμως αποτελεί επίδοση-ρεκόρ για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ σε πρωτάθλημα 26 αγωνιστικών. Ξεπέρασε (ή ισοφάρισε αν υπολογιστούν μόνο τα 53 που σκόραρε) τα 53 τέρματα που είχε πετύχει τη σεζόν 2001-02.

Είναι αξιοσημείωτο πως πέρυσι ο Παναθηναϊκός σταμάτησε στα 38 γκολ. Τη σεζόν 2021-22 στα 41, ενώ το 2019-20 είχε 35 τέρματα.

Καλύτερη επίθεση από τους Πράσινους φέτος έχει μόνο ο ΠΑΟΚ με 58 γκολ, ενώ ΑΕΚ και Ολυμπιακός βρίσκονται στο -8.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκος Live Streaming| Links: 

Λινκς για το παιχνίδι…

https://streamhunters.top/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News