Καρπετόπουλος: «Ο Τερίμ δεν φοβάται τίποτα...»

Καρπετόπουλος: «Κάτω από τη βάση ο Παναθηναϊκός, δεν μου άρεσε τίποτα!» (vid)

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος μέσω της εφημερίδας «Sportday» αναφέρθηκε στον Φατίχ Τερίμ και στη γενικότερη νοοτροπία του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Αντώνης Καρπετόπουλος αναφέρθηκε μέσω της εφημερίδας «Sportday» στον Φατίχ Τερίμ και στον τρόπο που εκείνος προσεγγίζει τα παιχνίδια του με τον Παναθηναϊκό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δε φοβάται τίποτα.

Μ’ αυτόν τον τρόπο, ο Καρπετόπουλος θεωρεί πως ο Τούρκος προπονητής κατανοεί απόλυτα ποιο είναι το επίπεδο του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα ανοίγει τα ματς και προσπαθεί να δώσει τη δυνατότητα να παιχτεί ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες.

Αναλυτικά όσα έγραψε στην εφημερίδα:

Η ΑΕΚ δεν βρήκε ούτε μία αντεπίθεση, ο ΠΑΟΚ εκτός του γκολ έκανε όλες κι όλες δύο φάσεις. Γιατί συνέβη αυτό; Πρώτα από όλα δεν είναι κάτι καινούργιο. Η ΑΕΚ είχε φτωχή για τα μέτρα της παραγωγή φάσεων και με τον Ολυμπιακό και με τον ΠΑΟΚ και με τον Άρη. Ο δε ΠΑΟΚ είναι άλλη ομάδα με τους μικρότερους κι άλλη στα ματς με τους τέσσερις πρώτους. Η επίδειξη δύναμης με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη έχει να κάνει με τις ανασταλτικές αδυναμίες των “ερυθρολεύκων”: ίσως τον “τρέξει” και την Κυριακή στην Τούμπα, αλλά είναι μάλλον η εξαίρεση στον κανόνα. Ο κανόνας λέει ότι Ο ΠΑΟΚ σε δύο ματς με την ΑΕΚ έκανε ελάχιστες ευκαιρίες, όπως αναλογικά και με τον Άρη. Και στα ματς με τον ΠΑΟ του άφησε την μπάλα για να κάνει ό,τι δεν κάνει με τους πιο μικρούς: να τον περιμένει και να τον χτυπήσει στις κόντρα επιθέσεις.

Συμβαίνει κάτι πολύ απλό: με τον καιρό οι ποδοσφαιριστές και των δύο αυτών επιθετικών ομάδων αποκτούν τη βεβαιότητα ότι οι επιθετικές τους παραστάσεις με τα πολλά τους γκολ δίνονται με αντιπάλους όχι απλά του χεριού τους, αλλά που υπό κανονικές συνθήκες, δεν μπορείς να τους πάρεις και στα σοβαρά… Δεν είναι τυχαίο που τα ματς που έδωσαν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ με τον ΠΑΟ ήταν πιο ζωντανά και πιο γεμάτα φάσεις. Αυτό οφείλεται βασικά στον Τερίμ. Που δεν φοβάται τίποτα και καταλαβαίνει ποιο είναι το επίπεδο του πρωταθλήματός μας. Κι ανοίγει τα ματς επιτρέποντας και στον αντίπαλό του να παίξει. Όσο μπορεί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News