Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ στέλνει μηνύματα, όλοι στην τσίτα

Ο Φατίχ Τερίμ προσπαθεί με τον τρόπο του να διατηρήσει όλους τους παίκτες σε εγρήγορση.

Τερίμ: "Αυτό μου άρεσε εκτός από το σκορ" - Οι δηλώσεις μετά τη νίκη

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί φέτος να κατακτήσει όλους τους εγχώριους τίτλους και γι’ αυτό το λόγο ο Φατίχ Τερίμ θέλει άπαντες να είναι στο 100% τους.

Ο Τούρκος προπονητής στέλνει συνεχώς μηνύματα στον κάθε παίκτη πως οφείλει να είναι στην τσίτα γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να παίξει.

Ουσιαστικά ο Τερίμ εχειτη φιλοσοφία να χρησιμοποιεί όλο το ρόστερ της ομάδας και παράλληλα να δίνει την εντύπωση σε όλους ότι καλούνται να μοχθήσουν για τη θέση τους.

Από εκεί και πέρα σίγουρα υπάρχει μια βασική ενδεκάδα στο μυαλό του Τερίμ, ωστόσο και πάλι χρειάζονται όλοι οι παίκτες του ρόστερ, καθώς τα παιχνίδια είναι πολλά κι άπαντες οφείλουν να είναι φρέσκοι την κατάλληλη στιγμή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News