Κατσουράνης: «Καλύτερος του γηπέδου ο Βιλένα, δεν είναι στο επίπεδο του ΠΑΟ οι Σπόραρ - Γερεμέγεφ» (vid)

Κατσουράνης: «Καλύτερος του γηπέδου ο Βιλένα, δεν είναι στο επίπεδο του ΠΑΟ οι Σπόραρ - Γερεμέγεφ» (vid)

Ο Κώστας Κατσουράνης σχολίασε τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

«Μπήκε νωρίς το γκολ. Πάνω που έδειξε ο Πανσερραϊκός μια πρόθεση να παίξει ορθολογικά, ήρθε ένα δεύτερο γκολ από ένα λάθος.

Δίκαια κέρδισε ο Παναθηναϊκός, εκεί τελείωσε το ματς. Σημαντικό για μένα, πως ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο ρόστερ και ξεκούραστους ποδοσφαιριστές για την Τετάρτη.

Ο Βιλένα ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, οι δύο εξτρέμ σκόραραν, ο Γερεμέγεφ συνέχισε να κάνει αυτό που κάνει, η μόνη παραφωνία ήταν ο Σπόραρ, δεν είναι για τον Παναθηναϊκό πλέον.

Δεν είναι ούτε για τα πολλά ούτε για τα λίγα. Δεν έδειξε σαν παίκτης ότι είχε τη δίψα και το πάθος. Με τον Πανσερραϊκό έπαιζε.

Ούτε ο Γερεμέγεφ είναι τίποτα, αλλά έχει το γκολ. Είναι πιο σκόρερ. Προσπαθεί αλλά δε συμμετέχει πολύ ο Σπόραρ. Για μένα δεν είναι στο επίπεδο του Παναθηναϊκού, ούτε ο Γερεμέγεφ.

Ο Ζέκα για ένα τέτοιο παιχνίδι μπορεί να σου κάνει τη δουλειά και να σου δώσει την ισορροπία στη μεσαία γραμμή. Μπορεί να παίξει ο Κώτσιρας, ο Μλαντένοβιτς, ο Αράο, ο Γεντβάι με τον ΠΑΟΚ. Η 11άδα μπορεί να είναι όλη διαφορετική. Ντραγκόφσκι. Πέρεθ, Τσέριν, Μπακασέτας. Μαντσίνι, Μπερνάρ αριστερά. Φορ θα πάει αναγκαστικά ο Σπόραρ λογικά.

Τον Αϊτόρ δεν τον πολυβλέπει, αλλά δεν αποκλείεται να τον βάλει…»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News