Παναθηναϊκός: Δεν τον... φρενάρουν ούτε οι τραυματισμοί!

Παναθηναϊκός: Δεν τον... φρενάρουν ούτε οι τραυματισμοί!

Ο φετινός Σεμπαστιάν Παλάσιος είναι μακράν μέσα στους κορυφαίους παίκτες του Παναθηναϊκού και μάλιστα δε σταματιέται από κανέναν και τίποτα.

Ο Παναθηναϊκός τη φετινή σεζόν έχει την τύχη ν’ απολαμβάνει τον Σεμπαστιάν Παλάσιος που απέκτησε από την Αργεντινή στην πρώτη σεζόν του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της ομάδας.

Ο Αργεντινός εξτρέμ μετά από μια περσινή μέτρια χρόνια, φέτος έχει γυρίσει το κουμπί και παίζει με βάση τις πραγματικές του δυνατότητες όντας μάλιστα μέσα στους κορυφαίους της ομάδας.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε ότι τον Παλάσιος δεν τον σταματάνε ούτε οι τραυματισμοί, καθώς πρόσφατα επέστρεψε από θλάση κι ουσιαστικά φάνηκε σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Ο 31χρονος άσος του Τριφυλλιού από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο που επέστρεψε μέχρι κι εκείνο κόντρα στον Πανσερραϊκό ήταν εντυπωσιακός και κάθε φορά όλο και καλύτερος προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στην ομάδα του.

Μάλιστα στο χθεσινό παιχνίδι κατάφερε να σημειώθει το ένα από τα τρία γκολ των πράσινων, έπειτα από εξαιρετικό διαγώνιο και δυνατό σουτ.

Τέλος, φέτος ο Παλάσιος μετράει σ’ όλες τις διοργανώσεις 28 συμμετοχές, 6 γκολ, 7 ασίστ (16 ματς, 5 γκολ, 6 ασίστ στη Super League).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News