Παναθηναϊκός: Το ρίσκο του Τερίμ και το ποιοτικό αλλά και ποσοτικό βάθος

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στις Σέρρες, για ν’ αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό κι από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση βγάλαμε ορισμένα συμπεράσματα.

Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός 0-3: Τα highlights της τριάρας

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια σπουδαία νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό στις Σέρρες και μάλιστα από αυτό το παιχνίδι βγήκαν ορισμένα σημαντικά συμπεράσματα ενόψει κυρίως και της συνέχειας του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Φατίχ Τερίμ αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο rotation κόντρα στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, καθώς προτίμησε να ξεκουράσει ορισμένες από τις βασικές του επιλογές.

Σίγουρα η απόφαση αυτή προκάλεσε έκπληξη και για τον Τούρκο προπονητή ήταν μεγάλο ρίσκο, καθώς θα μπορούσε πολύ εύκολα όλο αυτό το rotation να του χαλάσει τις ισορροπίες και να κινδυνέψει το Τριφύλλι να χάσει βαθμούς.

Παρ’ όλα αυτά κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ, καθώς ο Παναθηναϊκός ήταν κυνικός, ουσιαστικός, αποφασιστικός κι ουσιαστικά μέχρι το 30′ της αναμέτρησης είχε καθαρίσει το παιχνίδι.

Ουσιαστικά οι πράσινοι απέδειξαν ότι φέτος έχουν ένα ποσοτικό και ποιοτικό βάθος στο ρόστερ τους και γι’ αυτό μπορούν να πάρουν τα απαραίτητα ρίσκα, προκειμένου όλοι οι παίκτες στο κομβικό σημείο να είναι φρέσκοι.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι την περσινή σεζόν ο Παναθηναϊκός δεν είχε αυτή τη δυνατότητα, καθώς είχε ένα βασικό rotation 12-13 παικτών και μετά το… χάος!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr