Παναθηναϊκός: Διπλό... μήνυμα Τερίμ σε παίκτες

Τερίμ: "Αυτό μου άρεσε εκτός από το σκορ" - Οι δηλώσεις μετά τη νίκη

Ο Φατίχ Τερίμ έστειλε τα δικά του μηνύματα προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το διπλό στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος κόντρα στον Πανσερραϊκό στις Σέρρες συνεχίζοντας να μένει κοντά στην κορυφή.

Από εκεί και πέρα ο Φατίχ Τερίμ αποκάλυψε μέσω της συνέντευξης Τύπου μετά το παιχνίδι τα δύο μηνύματα που θέλει να περάσει στους παίκτες του.

Αρχικά, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το ματς, οι πράσινοι δεν έχουν πιάσει ακόμα το επιθυμητό αποτέλεσμα, όμως αυτό που τον ενδιαφέρει και πρέπει όλους να ενδιαφέρει είναι να παίρνουν τις νίκες με οποιοδήποτε τρόπο θεωρείται εφικτός.

Από εκεί και πέρα ο Τούρκος προπονητής μίλησε και για το rotation που κάνει και θα κάνει μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς είναι κάτι ιδιαίτερα αναγκαίο, όταν ειδικότερα τα παιχνίδια μαζεύονται και υπάρχει κόπωση.

Ουσιαστικά ο Τερίμ άφησε να εννοηθεί ότι κάθε παίκτης που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο (βασικός, αναπληρωματικός) θα πρέπει να είναι έτοιμος, ώστε να τα δώσει όλα και να πείσει τον Τούρκο τεχνικό, ότι αξίζει να παίζει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News