Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού - Θρίλερ για την πρώτη θέση

Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός 0-3: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός μετά το διπλό στις Σέρρες έχει τεράστια ευκαιρία να πάει στη διαδικασία των playoffs έχοντας κάνει το απόλυτο στα παιχνίδια που απέμειναν στη regular season.

Ο Παναθηναϊκός μετά το διπλό στις Σέρρες έχει μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει τη regular season κάνοντας το απόλυτο (4/4) στα επόμενα ματς και να πάει με μεγάλο πλεονέκτημα και ψυχολογία στα playoffs.

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος το πρωτάθλημα θα κριθεί στη διαδικασία των playoffs με τη διαφορά ότι πλέον η μονομαχία θα είναι ανάμεσα σε τρεις κι όχι σε δύο ομάδες, όπως πέρυσι.

Οι πράσινοι μετά το μεγάλο διπλό κόντρα στον Πανσερραϊκό, έχουν όλα τα φόντα να κάνουν το απόλυτο στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της regular season μαζεύοντας συνολικά άλλους 12 βαθμούς και πηγαίνοντας συνολικά στους 62.

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ έχει δύο εύκολα, θεωρητικά, παιχνίδια εντός έδρας με Κηφισιά και Λαμία κι ένα πιο απαιτητικό με τον Άρη. Τέλος, μοναδικό εκτός έδρας ματς είναι κόντρα στον ΟΦΗ, όπου οι Κρητικοί δε βρίσκονται σε καθόλου καλή κατάσταση φέτος.

Μάλιστα σημαντικός παράγοντας μέσα σ’ όλα αυτά είναι και το γεγονός ότι από το επόμενο εντός έδρας ματς (Λαμία), ο Παναθηναϊκός θα έχει την υποστήριξη του κόσμου του, καθώς τα γήπεδα ανοίγουν και πάλι μετά τα μέτρα που πάρθηκαν για την οπαδική βία.

Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει το πιο εύκολο πρόγραμμα από τις υπόλοιπες δύο ομάδες που διεκδικούν μαζί του το πρωτάθλημα και μπορεί μέχρι το τέλος της regular season να τερματίσει ακόμα και πρώτος.

Πρόγραμμα Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός-Λαμία

Παναθηναϊκός-Κηφισιά

Παναθηναϊκός-Άρης

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

Πρόγραμμα ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ

Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ

Λαμία-ΠΑΟΚ

Πρόγραμμα ΑΕΚ

ΑΕΚ-Κηφισιά

Λαμία-ΑΕΚ

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα

Άρης-ΑΕΚ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News