Παναθηναϊκός: Μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια

Superleague: H βαθμολογία μετά το Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει μια πολύ σπουδαία νίκη στην έδρα του Πανσερραϊκού έχοντας διαχειριστεί ιδανικά το παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στις Σέρρες με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι θα τον κρατούσαν κοντά στον πρωτοπόρο και παράλληλα θα του έδιναν ηρεμία και ψυχολογία ενόψει του πρώτου ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ μεσοβδόμαδα.

Οι πράσινοι στις Σέρρες ήταν εξαιρετικοί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και κατάφεραν να πάρουν μια πολύ σπουδαία νίκη, η οποία σε συνδυασμό με την ισοπαλία στην Τούμπα τους φέρνει μόνους δεύτερους.

Παράλληλα το Τριφύλλι είδε και μεγάλο αριθμό παικτών του, οι οποίοι χαρακτηρίζονται ως «starter» να παίρνουν ανάσες ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Φατίχ Τερίμ ουσιαστικά πέτυχε δύο στοιχεία που ήθελε. Τόσο τη νίκη όσο και την ξεκούραση ορισμένων σημαντικών ποδοσφαιριστών του ενόψει ενός πολύ σημαντικού αγώνα.

Τέλος, να θυμίσουμε, ότι το συγκεκριμένο ματς του Κυπέλλου θα είναι και το πρώτο που ο ΠΑΟΚ θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του, καθώς θα έχει γίνει άρση της τιμωρίας όλων των ομάδων με αφορμή τα σκηνικά οπαδικής βίας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News