Παναθηναϊκός: Με… μπούσουλα προς τους τίτλους!

Τερίμ για μεταγραφές: «Ο πρόεδρος και ο κ. Παπαδημητρίου δουλεύουν για αυτή την κίνηση»

Η κατοχή του Παναθηναϊκού την προηγούμενη εβδομάδα στο ντέρμπι είχε εκμετάλλευση των κενών μέτρων και του συνδυασμού ταχύτητας σκέψης και τεχνικής κατάρτισης που υπάρχει.

Πίεση για κλέψιμο και μόλις κερδιζόταν η μπάλα τρέξιμο κάθετο, ένταση, συνεργασίες με κάτω την μπάλα, που ακόμα και αυτές που δεν είχαν το σωστό αποτέλεσμα γινόταν αντιληπτό πως αν μία λεπτομέρεια γινόταν καλύτερα, θα είχε βγει τελική επίθεση.

Όλα αυτά με τον Μπερνάρ σε κακό βράδυ (παρότι σκόρερ) και με τον 3ο σου φορ στο γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός φωνάζει ότι έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης, αρκεί το μυαλό να μείνει στο κεφάλι της και το ματς με τον ΟΣΦΠ (αλλά και με τον Ατρόμητο στο κύπελλο) να γίνει οδηγός που θα αποτελεί μπούσουλα με τον οποίο θα τελειώσει την περίοδο πριν αρχίσουν τα πλέι-οφ.

Με ένα καλό σερί νικών και εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι οι ανταγωνιστές παίζουν μεταξύ τους, ίσως πριν την extra season το τριφύλλι φιγουράρει πρώτο στην βαθμολογία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News