Παναθηναϊκός: Το γκολ που γύρισε τον διακόπτη...

Μλαντένοβιτς: «Σημαίνει πολλά αυτή η νίκη» - Οι δηλώσεις μετά το γκολ πρόκρισης

Εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι το γκολ του Μλαντένοβιτς στο Περιστέρι σου εκτόξευσε την ψυχολογία ενόψει Ολυμπιακού, χώρια ότι σου γλίτωσε 30 λεπτά ταλαιπωρίας στην παράταση.

Στο πρωτάθλημα, τα κατάφερες στην τελευταία φάση του ματς με τον ΠΑΟΚ εντός έδρας (φαντάζεστε που θα ήσουν τώρα αν είχες χάσει δύο φορές από τους Μακεδόνες;) και την πάτησες -αδίκως- στη Νέα Φιλαδέλφεια, χάνοντας το τρίποντο που δικαιούσουν 100% στα χασομέρια.

Αναρωτιέστε γιατί οι ομάδες σκοράρουν συχνά στο φινάλε; Ο βασικότερος λόγος είναι το περίφημο ταμπελάκι του τέταρτου διαιτητή. Πρόκειται για μια φαινομενικά ασήμαντη καινοτομία, που άλλαξε όμως το ποδόσφαιρο.

Παλιά δεν ήταν γνωστό πόσος χρόνος απομένει ακόμα: οι παίκτες δεν γνώριζαν τι θα κάνει ο διαιτητής και τον…παρακάλαγαν να σφυρίξει.

Τώρα με την ταμπέλα να σηκώνεται στο 88, όλοι γνωρίζουν πόσος χρόνος απομένει κι απλά προσπαθούν.

Αν τα λεπτά είναι πολλά, όποιος γκολ ψάχνει συχνά επιτίθεται μαζικά. Νοιώθει ότι του έγινε στο φινάλε μια ένεση ηθικού, ότι έχει μια τελευταία ευκαιρία. Το είδαμε στο γήπεδο του Ατρομήτου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News