Παναθηναϊκός: Οι Έλληνες που αρέσουν, απόφαση αργότερα

Παναθηναϊκός: Οι Έλληνες που αρέσουν, απόφαση αργότερα

Ο Παναθηναϊκός τρέχει όσο μπορεί τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν βάζοντας ως βασικό μέλημα την ελληνοποίηση του ρόστερ.

Μπορεί να έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές αυτό το διάστημα, όμως στον Παναθηναϊκό δε σταματούν να δουλεύουν ορισμένες περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι αρέσουν και πρόκειται μελλοντικά ν’ απασχολήσουν.

Οι πράσινοι σαφώς και έχουν στόχο το νταμπλ και θα κάνουν τα πάντα, για να το κατακτήσουν, ωστόσο ένα άλλο κομμάτι του τμήματος της διοίκησης ασχολείται αποκλειστικά με την επόμενη μέρα του συλλόγου, η οποία είναι εξίσου σημαντική.

Ήδη το Τριφύλλι, όπως σας έχουμε αναφέρει, έχει θέσει έναν στόχο κι αυτός δεν είναι άλλος από την ελληνοποίηση του ρόστερ του σε όσο πιο ικανοποιητικό βαθμό γίνεται βέβαια.



Προς το παρόν δεν υπάρχουν επαφές με πρωτοκλασσάτα ονόματα Ελλήνων παικτών, όμως είναι δεδομένο πως στον Παναθηναϊκό αρέσουν οι Δημήτρης Γιαννούλης και Δημήτρης Πέλκας με τις περιπτώσεις τους ν’ αναμένεται να εξεταστούν αργότερα.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό έχει να κάνει κυρίως με τις προθέσεις των ίδιων των ποδοσφαιριστών, καθώς ο Έλληνας αριστερός μπακ για παράδειγμα είναι αρκετά πιθανό να ψαχτεί, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία, καθώς μένει ελεύθερος από τη Νόριτς αυτό το καλοκαίρι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News