Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ραντεβού για Αντούνα!

Ο Παναθηναϊκός «ψάχνεται» μεταγραφικά για το καλοκαίρι και ο Ουριέλ Αντούνα φαίνεται να είναι ξανά στο πράσινο κάδρο.

«Έριξαν» το Instagram του Αντούνα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού! (pic)

Οι πράσινοι έχουν πλέον επικεντρωθεί στα αγωνιστικά, μετά τις πέντε μεταγραφές στο χειμερινό, μεταγραφικό «παράθυρο» (Μπακασέτας, Ούγκο, Ντραγκόφσκι, Λημνιός, Ακαϊντίν).

Ωστόσο, τα μεταγραφικά ραντάρ τσεκάρουν πολλές περιπτώσεις απ’ τη διεθνή αγορά. Μία εξ αυτών φέρεται να είναι ο Ουριέλ Αντούνα, ο οποίος απασχόλησε έντονα τους «πράσινους» και τον Ιανουάριο του 2023.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, πριν από λίγες εβδομάδες σε ταξίδι ανθρώπου του Παναθηναϊκού στην Ισπανία για τον Μαξίμοβιτς πραγματοποιήθηκε ραντεβού και με εκπρόσωπο του Αντούνα ώστε να υπάρξει μία καταγραφή προθέσεων εν όψει καλοκαιριού.

Ο διεθνής Μεξικανος εξτρέμ (56 συμμετοχές, 14 γκολ με το Μεξικό), μένει ελεύθερος πλέον το καλοκαίρι απ’ την Κρουζ Αζούλ και με δεδομένο ότι δεν προτίθεται να επεκτείνει το συμβόλαιό του, ο Παναθηναϊκός είναι σταντμπάι.

Ο 26χρονος εξτρέμ, μετράει φέτος 6 γκολ και 6 ασίστ σε 19 επίσημα ματς με την Κρουζ Αζούλ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr