Βερβελές: «Δύσκολα θα ανανεώσει ο Φορτούνης - Δεν θέλω να το πιστέψω για Παναθηναϊκό, δεν είναι Σλούκας!» (vid)

Βερβελές: «Δύσκολα θα ανανεώσει ο Φορτούνης - Δεν θέλω να το πιστέψω για Παναθηναϊκό, δεν είναι Σλούκας!» (vid)

Ο Διονύσης Βερβελές «ενίσχυσε» τις πιθανότητες για Παναθηναϊκό – Φορτούνη λέγοντας πως ο Έλληνας άσος δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Το θέμα των ημερών στο twitter είναι η υπόθεση του Κώστα Φορτούνη, καθώς με αφορμή ένα βίντεο που τον δείχνει να χαιρετάει τον Γιάννη Παπαδημητρίου στη Λεωφόρο, φούντωσαν τα σενάρια για… φλερτ του με τον Παναθηναϊκό ενόψει καλοκαιριού.

Ο ερυθρόλευκος ρεπόρτερ έδωσε παραπάνω λεπτομέρειες στο θέμα Φορτούνη και ανέφερε πως δύσκολα θα μείνει στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Διονύσης Βερβελές στη διαδικτυακή του εκπομπή:

«Εγώ δεν είπα ότι θα πάει στον Παναθηναϊκό είπα ότι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι, μου είπε ότι κάποιοι του μεταφέρουν από το πράσινο στρατόπεδο ως σενάριο αυτό και εγώ είπα οτι δεν θέλω να το πιστέψω.

Η άποψη μου με τα δεδομένα βλέπω πως δύσκολα θα μείνει στον Ολυμπιακό. Τώρα αν βρεθούν με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ρίξει τις απαιτήσεις του, δεν ξέρω. Και δεν ξέρουμε ποιος θα είναι προπονητής, τι πλάνο θα έχει ο Ολυμπιακός.

Δεν έχουμε εξέλιξη, δεν έχει μιλήσει ακόμα πάντως. Κάποιοι φτιάχνουν κλίμα. Δεν ξέρω αν θα μιλήσει απευθείας με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Δεν του το έχω πάντως, δεν τον βάζω στην ίδια κατηγορία με τον Σλούκα. Θα μου αποτελέσει δυσάρεστη έκπληξη. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα πάει στον Παναθηναϊκό.

Διαβάζω διάφορα σενάρια, βλέπω φωτογραφίες μοντάζ να κυκλοφορούν του Φορτούνη με την πράσινη φανέλα, μη το κάνετε αυτό, είναι άσχημο…»

Η τελευταία του εκπομπή:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News