Παναθηναϊκός: Μια ανάσα από την ΑΕΚ ο Μπρινιόλι!

Η τελική πρόταση σε Μπρινιόλι και το κλίμα στον Παναθηναϊκό

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι σύμφωνα με πληροφορίες του «sportal.gr» είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός κι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι δεδομένα από το ερχόμενο καλοκαίρι θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους, καθώς οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν για νέο συμβόλαιο, το τωρινό λήγει το καλοκαίρι, ενώ η σχέση τους θα τελειώσει με… άκομψο τρόπο!

Ουσιαστικά η πράσινη ΠΑΕ ένιωσε την ανάγκη να ενημερώσει μ’ επίσημη ανακοίνωση τον κόσμο της ομάδας για τους λόγους που ο Ιταλός πορτιέρε δε θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, καθώς ήθελε να προλάβει και τις αναμενόμενες αντιδράσεις που θα υπήρχαν.

Κακά τα ψέματα ο Μπρινιόλι αυτά τα τρία χρόνια θητείας του στο σύλλογο κατάφερε να πετύχει πολλά πράγματα και μάλιστα αποτέλεσε έναν πραγματικό «Φύλακα Άγγελο» κάτω από τα goalpost.

Ωστόσο οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν ποτέ μεταξύ τους για επέκταση συνεργασίας, ο παίκτης μπήκε στον πάγο και πλέον ψάχνει την επόμενη ομάδα της καριέρας του, καθώς δικαιούται να μιλήσει με όποιον θέλει βάση κανονισμών.



Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες του «sportal.gr» ο Ιταλός τερματοφύλακας βρίσκεται μια ανάσα από την ΑΕΚ, η οποία ενδιαφερόταν για την περίπτωσή του εδώ και καιρό και παρακολουθούσε διακρητικά τις εξελίξεις γύρω από το θέμα ανανέωσής του με τους πράσινους.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έριξε γέφυρες στη χώρα του, όμως οι μόνες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν και συνεχίζουν να ενδιαφέρονται, αγωνίζονται στη Serie B και δεν τον συγκινούν.

Ο Ιταλός επιθυμεί να πάει σε μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό στην πρώτη κατηγορία και θ’ αγωνίζεται σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, θέλοντας παράλληλα να εξαργυρώσει και τις καλές του σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Η ΑΕΚ είναι ένας σύλλογος που του καλύπτει τα συγκεκριμένα «θέλω» και μάλιστα μπορεί να του αυξήσει την τσέπη του, προσφέροντάς του ουσιαστικά το τελευταίο καλό του συμβόλαιο, καθώς βρίσκεται στο 32ο έτος της ηλικίας του

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News