Παναθηναϊκός: Στον «αέρα» πέντε συμβόλαια!

Παναθηναϊκός: Στον «αέρα» πέντε συμβόλαια!

Στον Παναθηναϊκό πέντε συμβόλαια παραμένουν μέχρι στιγμής στον… αέρα κι ο χρόνος θα μας απαντήσει για το μέλλον αυτών των παικτών στο σύλλογο.

Ο Παναθηναϊκός μέσα στο επόμενο διάστημα, έως δηλαδή το τέλος της σεζόν, αναμένεται να πάρει ορισμένες σημαντικές αποφάσεις αναφορικά με το μέλλον ορισμένων παικτών στο ρόστερ του.

Συγκεκριμένα τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν πέντε συμβόλαια στο σύλλογο, τα οποία βρίσκονται στον αέρα και, ακόμη, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με τις συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Αρχικά ο λόγος γίνεται για τους Βίτορ Ούγκο (δανεικός από την Μπαΐα) και Σαμέτ Ακαϊντίν (δανεικός από τη Φενέρ). Οι παραμονοί τους δε θα εξαρτηθεί μονάχα από την απόδοσή τους, αλλά καταλυτικό ρόλο θα παίξει και η έκβαση της υπόθεσης του Τιν Γεντβάι.

Αν δηλαδή παραμείνει ή όχι ο Κροάτης στο σύλλογο, τότε αυτόματα θα πιάσει μία θέση στα στόπερ, όπως και ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο οποίος δεδομένα θα παραμείνει έχοντας μάλιστα νέο συμβόλαιο.

Επιπλέον το μέλλον των δύο στόπερ που αναφέραμε παραπάνω, επηρεάζει και η υπόθεση του Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος δεν αποτελεί βασική επιλογή του Φατίχ Τερίμ και κανείς δεν ξέρει ακόμη αν θα παραμείνει τη νέα σεζόν ή όχι.



Από εκεί και πέρα μια σημαντική περίπτωση παίκτη είναι αυτή του Σεμπαστιάν Παλάσιος, ο οποίος πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν (5 γκολ, 7 ασίστ) κι έδειξε πως δεν πτοείται από σοβαρούς τραυματισμούς που τον κρατάνε για μερικές εβδομάδες εκτός (θλάση).

Ο «Τούκου» έχει συμβόλαιο έως το τέλος της φετινής σεζόν κι αυτή τη στιγμή πολιορκείται από διάφορες ομάδες της Λατινικής Αμερικής με τον Παναθηναϊκό να θέλει να τον κρατήσει, αλλά ακόμα να μην υπάρχει κάποια συμφωνία, καθώς θα είχε ανακοινωθεί.

Το βασικό θέμα με τον Αργεντινό εξτρέμ είναι τα χρήματα, καθώς όλα θα εξαρτηθούν απ’ αυτά με τους πράσινους αν τον χάσουν να πρέπει να κινηθούν για εξτρέμ, διότι δεδομένα θα φύγει ο Μπερνάρ, ο Βέρμπιτς δεν έχει πιάσει ακόμα την απόδοση που μπορεί κι ο Αϊτόρ επί Τερίμ δεν είναι σταθερός στο rotation.



Τέλος, υπάρχουν και οι περιπτώσεις των Χουάνκαρ-Ζέκα, οι οποίοι είναι οι πιο παλιοί παίκτες της ομάδας με τον Ελληνοπορτογάλο να έχει κάνει μια ενδιάμεση στάση στη Δανία και να έχει επιστρέψει.

Όσον αφορά τον Ζέκα είναι δεδομένο, ότι δε θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά στο σύλλογο, καθώς το συμβόλαιό του τελειώνει και δεν υπάρχει, τουλάχιστον προς το παρόν, πρόθεση να ανανεωθεί.

Από εκεί και πέρα ο Χουάνκαρ βαδίζει πλέον στο 34ο έτος της ηλικίας του και οι πιθανότητες ν’ αποχωρήσει είναι περισσότερες από το να παραμείνει στο σύλλογο. Παρ’ όλα αυτά τα πάντα μπορεί ν’ ανατραπούν όσον αφορά τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News