Παναθηναϊκός: Τρεις προς παραμονή και νέο συμβόλαιο

Παναθηναϊκός: Τρεις προς παραμονή και νέο συμβόλαιο

Στον Παναθηναϊκό ήδη κοιτάζουν την επόμενη μέρα και είναι δεδομένο πως θα προταθεί σε τρεις ποδοσφαιριστές νέο συμβόλαιο.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να προσπαθεί να υλοποιήσει τους στόχους του τη φετινή χρονιά, όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν κοιτάζει και την επόμενη μέρα του, προκειμένου να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστικός και την επόμενη χρονιά και φυσικά να διεκδικεί τρόπαια.

Οι πράσινοι και πιο συγκεκριμένα ο Φατίχ Τερίμ δουλεύει καθημερινά με το ρόστερ που έχει αυτή τη στιγμή και δεδομένα θα εισηγηθεί να μείνουν και να φύγουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές που ήδη βρήκε ή ακόμα κι έφερε στο σύλλογο.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή πάντως το σίγουρο είναι πως τρεις ποδοσφαιριστές αναμένεται να παραμείνουν και τη νέα αγωνιστική σεζόν στο σύλλογο, καθώς άπαντες είναι ευχαριστημένοι από την παρουσιά τους με το Τριφύλλι στο στήθος.



Η πρώτη περίπτωση είναι του Γιάννη Κώτσιρα, του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει φέτος το καλοκαίρι κι ο Παναθηναϊκός αναμένεται να τον φωνάξει μέσα στο επόμενο διάστημα, προκειμένου να ξεκινήσουν οι συζητήσεις υπογραφής νέου συμβολαίου.

Ο Έλληνας μπακ αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και μπορεί επί Φατίχ Τερίμ να μην έπαιξε κατευθείαν, αλλά μόλις μπήκε στο rotation, δε βγήκε ποτέ και χρησιμοποιήθηκε σε έξι διαφορετικές θέσεις, δείχνοντας μάλιστα εξαιρετικά στοιχεία.



Έπειτα ο επόμενος ποδοσφαιριστής που θα παραμείνει στο σύλλογο είναι ο Τιν Γεντβάι, ο οποίος είναι δανεικός από τη Λοκομοτίβ Μόσχας με οψιόν αγοράς. Κάτι που σημαίνει πως αν θέλει ο Παναθηναϊκός ενεργοποιεί την οψιόν και τον κάνει δικό του.

Επί ημερών Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο Γεντβάι δεν ήταν καθόλου καλός, όμως από τη στιγμή που ο Τερίμ δεν τον χρησιμοποίησε σαν αριστερό στόπερ και σταμάτησε να του βάζει ως παρτενέρ τον Μπαρτ Σένκεφελντ, τότε η εικόνα του Κροάτη άλλαξε και πλέον είναι εντελώς διαφορετική και ηγετική η παρουσία του στα μετόπισθεν.



Τέλος, ο τρίτος παίκτης που, όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνει στο Κορωπί είναι ο Μπαρτλομέι Ντραγκόφσκι, ο οποίος είναι δανεικός από τη Σπέτσια αυτή τη στιγμή και για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας ήρθε προκειμένου να καλύψει το κενό του Αλμπέρτο Μπρινιόλι που τέθηκε εκτός ομάδας κι από εκεί και πέρα ήδη έχει δείξει την ποιότητά του, με αποτέλεσμα να κερδίσει ολοένα και περισσότερους πόντους για την παραμονή του και μετά το καλοκαίρι στο σύλλογο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News