Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πάει για νέο... Μαξίμοβιτς!

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πάει για νέο... Μαξίμοβιτς!

Ο Παναθηναϊκός έχει ακόμη όρεξη κι ας έχει τελειώσει το μεταγραφικό παράθυρο κι εξετάζει τον νέο Νεμάνια Μαξίμοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να κινείται στην αγορά, προκειμένου ν’ αποκτήσει όσο το δυνατόν καλύτερους παίκτες και μάλιστα χωρίς να ξοδέψει αρκετά λεφτά αυτή τη φορά.

Συγκεκριμένα όπως σας είχαμε αναφέρει οι πράσινοι εξετάζουν ζεστά την περίπτωση του Ουριέλ Αντούνα, ο οποίος έχει απασχολήσει από πέρυσι το σύλλογο και φέτος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Κρουζ Αζουλ.

Το Τριφύλλι επιθυμεί να συνδυάσει αυτή την κίνηση με την ενδεχόμενη που θα γίνει το καλοκαίρι κι αφορά τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς με τον οποίο έχει ήδη έρθει σε συμφωνία.

Είναι δεδομένο πως στον Παναθηναϊκό θέλουν να έχουν μεγάλο πλεονέκτημα από την αρχή της επόμενης μεταγραφικής περιόδου και να έχουν κλείσει από νωρίτερα για τότε δύο εξαιρετικά ποιοτικούς παίκτες που θα τους ανεβάσουν πολλά επίπεδα.

Έτσι, οι πράσινοι δουλεύουν, όπως έκαναν με τον Μαξόμοβτις, και την περίπτωση του Αντούνα με αρκετά μυστικό τρόπο, ο οποίος θα ήθελαν να γίνει στο τέλος κι αποτελεσματικός.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News