Παναθηναϊκός: Με... σύνεση η κριτική ελέω πρωταθλητισμού!

Superleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Ο Παναθηναϊκός το ντέρμπι το κέρδισε αλλά είναι ακόμα τρίτος. Αν πάρει το τρίποντο την Κυριακή θα μειώσει την διαφορά μιας κι οι Δικέφαλοι παίζουν μεταξύ τους.

Καλό είναι να μην ξεχνάμε πως ο προπονητής κοιτάζει να μοντάρει μια καινούργια ομάδα, χωρίς τον βασικό της φορ, τον μόνιμο πορτιέρο της (Μπρινιόλι) και τον ηγέτη της αμυντικής γραμμής (Σένκεφελντ).

Τα σκαμπανεβάσματα παραμονεύουν και χρειάζεται προσοχή και μέτρο τόσο στους ενθουσιασμούς όσο και στις κρίσεις.

Ο Παναθηναϊκός δεν έγινε ομαδάρα γιατί κέρδισε έναν αντίπαλο που οι μισοί δεν ήξεραν τα ονόματα των άλλων μισών στη Λεωφόρο, ούτε έγινε του πεταμού επειδή έχασε δύο σερί ματς προ ημερών.

Πρέπει να τον κρίνουμε για ό,τι είναι κι όχι για αυτό που θα θέλαμε να είναι. Κυρίως πρέπει να τον βλέπουμε ως ένα πρότζεκτ που βρίσκεται σε εξέλιξη: αυτή του την εξέλιξη περιμένουμε.

Για την ώρα είναι θετικό ότι κάτι καλό γεννιέται και ότι τα θετικά του είναι περισσότερα από τα αρνητικά του: στο ντέρμπι δεν έχασε τη συνοχή του κι έψαξε το γκολ με συνέπεια.

Στο τέλος τα κατάφερε και στο σφύριγμα της λήξης οι διακριθέντες δίχαζαν, στην πρώτη γραμμή ήταν πάνω από το 90% της ομάδας, ακόμα και ο Μπερνάρ που έκανε ένα σωρό λάθη αλλά άνοιξε το σκορ!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News